- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DNS_65
senior tag
válasz
szacsee #6716 üzenetére
Igen, rendesen be volt helyezve a foglalatba és persze a táp is rá volt kötve, ezért is volt nekem fura, már közben beszéltem haverral, este majd megpróbálom az ő gépében (1150-es lapja van) és egy 7970-e, már kíváncsiságképpen beteszem majd az én lapomba az ő 7970-ét is hogy azzal mit mutat... most már érdekel hogy wtf van.
Ahogy a neten utánanéztem a cmos reset másnál sem hozott megoldást erre a gondra, szoval marad a fenti verzio.
Köszi Szacsee -
DNS_65
senior tag
Sziasztok,
Asrock P67 Extreme 4-es lapom van, a tegnap kicseréltem a vga-t, Asus 660Ti-t váltott volna egy His r9 280X, de be sem bootolt a gép, felpörögtek a ventik és ezt irta ki a lap: error code 97. Ahogy utánanéztem ez azt jelenti hogy a lap nem tud kommunikálni a vga-val, lehet ezzel valamit csinálni hogy mégis működésre birjam vagy vihetem vissza az uj karit? Valakinek van ötlete?
Amint visszatettem a 660Ti-t megint működött, most azt tervezem hogy kipróbálom egy másik gépben in a kártyát, bár attol még nekem nem fog müködni, de legalább láthatnám hogy jo-e az uj kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest