- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
válasz
MiklosSaS #655 üzenetére
Láttam. Most meg akarsz ijeszteni?
Egy bajom volt vele telepítés közben, hogy amikor benn volt a lemeze indításnál, akkor valami hülye kérdést tett fel és bármit is válaszoltam újraindult és ugyanoda lyukadtunk ki. Mire rájöttem mi a gondja...
Ilyet hogy csinálhat egy lap?
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Van egy Z77 Extreme4 alaplapom. 3 ház ventim van(3 pines), amik 3 pinre csatlakoznak és 1 CPU venti. Nem értek a BIOS-hoz ezért nem nyúltam hozzá, csak megnéztem. Mindegyik "Full On" módon áll. Ez azt jelenti, hogy most maxon pörög állandóan? Ha átteszem automatára, akkor fog hőmérséklettől függően működni? Automatában van hőfok megadás, az mit jelent és mennyire kéne állítani? Illetve különböző szintek, azok mik és mire kéne állítani őket? Nem mintha nagyon hangos lenne a gép(az előzőmhöz viszonyítva), de minek pörögjön mindig maxon, ha mehet lassabban is.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest