Új hozzászólás Aktív témák
-
kisfer
aktív tag
válasz
MiklosSaS #287 üzenetére
Sziasztok
Nem raktam újra a win-t mert igaz hogy az nem sok idő, de a programok,játékok feltelepítése az sok idő lenne, de előbb utóbb megejtem.
Tetszik a lap, szép egységes színe van tetszik.
Ventivezérlés sztem jó, ha eléri a beállított értéket szépen elkezdi feljebb venni a hűtő fordulatszámát, a házhoz kapott gyári ventiket is végre sikerült alacsonyabb fordulatra venni. -
kisfer
aktív tag
Hali
Most vettem egy asrock h77pro4/mvp lapot, h61m/u3s3 van most, ha kicserélem újra kell rakni a win-t?
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok
Igaz hogy nekem nem 7-es szériás Asrock lapom van hanem egy H61M/U3S3 de felraktam egy újabb bios-t hozzá és nálam is megjelent ez a costum speed beállítás és működik is, remélem tudtam segíteni.
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok
Alaplapot szeretnék venni a mostani Asrock H61m/U3S3 helyett i5 2400-as procihoz.
Ezt a három lapot néztem ki
H77 Pro4/MVP
H77M
B75 Pro3-MMinél olcsóbban szeretném megúszni a fejlesztést, persze ha van ami megéri a felárat akkor áldozok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest