- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Jelenleg 1,5V-on működő HyperX Red van benne (Fury-t megelőző széria). Érdemes lenne ezeket eladni (2x4GB) és venni 2x8GB-ot vagy mehetne mellé ebből az újból másik 2x4?
Ahogy láttam, az új kicsit más, meg tudja boostolni magát. -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Mekkora esély van rá, hogy a Z77 Pro4-emhez kompatibilis az új Kingston Fury széria?
-
Darko_addict
őstag
Köszi srácok!
i5 3570k (szolid) OC-jához már javasolt a 8+2-es Power Phase, vagy elég neki a 4+2?
Sokat fogyasztó és erősen melegedő AMD-vel kapcsolatban olvastam, hogy a 8+2 biztonságosabb, 4+2-esek képesek leégni.Extreme6 így kiesett, most a Pro4 vs. Extreme4 között megy a vacillálás. Lehet inkább várok egy kicsit, amikorra nem számít az 5.000 Forintos felár az Extreme4 esetében. Mégis csak egy fokkal komolyabb lap.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Milyen esetben lehet szükségem Z77 Pro4 helyett Extreme 4-re vagy 6-ra?
Annyit szűrtem le belőle, hogy az Extreme széria az SLI/CF irányba megy és ott nyújt pluszt. Ilyen szándékom nekem nincs.
Aktuálisan ezekhez férek hozzá: Pro4 27.500 / Extreme4: 32.500 / használt Extreme6 12 hónap garival megbízható helyről 30.000, és nem tudom mi mennyit ér meg.Köszönöm!
-
Darko_addict
őstag
Ki tudom kapcsolni, de nem segít.
Még a CSM bekapcsolva maradt, azt kivettem, de ugyanolyan. (Ultra Fast Boot-ot kivettem, ekkor megjelent a CSM, kikapcsoltam, újraindítottam, majd ismét beléptem az UEFI-be, bekapcsoltam az UFB-t, de semmi nem változott). Windows biztos EFI-ben lett telepítve, SSD partíciója GPT, VGA-n fent van a GOP-os BIOS, szóval... tanácstalan vagyok. Még átmegyek W8-as fórumba érdeklődni.Köszi a tippet.
-
Darko_addict
őstag
Rengeteg posztot végigolvastam, néztem BIOS-okat, mindent körbejártam, és a végén megtaláltam ezt a fórumot: [ASUS R.O.G.] - Főleg azért keltette fel a figyelmem, mert egy moderátor csinálta, aki benne van az R&D-ben is, szóval megbízhatónak tűnt. Neten sok ilyen-olyan mókoló progi van, de ez frankó.
-
Darko_addict
őstag
Sikerült is, egy patchelt ASUS UEFI Updater-t használtam, ami kikerülte az alaplap ellenőrzését és így engedte frissíteni, az alaplapom pedig látszólag jól fogadta.
A Boot idő kevesebb lett, de még mindig nem vagyok elégedett. Bootoláskor bevillan pár másodpercre az ASRock logo és kiírja, hogy mit nyomva hová juthatok (Press Del or... stb.). Egyéb videókon látszólag ez is megvan szüntetve. A gép gondolkodik kicsit, és máris a Windows-ba dob. Valaki még Ultra Fast Bootol? Érdekelne kinek milyen tapasztalatai vannak.
Testvérem ASRock 970 (AMD) alaplapja minden extra nélkül gyorsabban túljut a boot képernyőn, persze a HDD-je miatt a Windows indulásakor beérem, de ez nem frankó.
Szerk 2.: 0-15 másodperc alatt eltűnik a bootképernyő, beadja az ASRock logót és egy kis karika elkezd forogni. Innen még 10 másodperc és már már böngészek is. Azt az első fázist szeretném megszüntetni. Lehet még valamilyen UEFI beállítást át kell variáljak?
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Tudjátok-e, hogy az ASRock H77 Pro4/MVP (w/ v1.70 BIOS - latest) támogatja-e az UEFI GOP-ot? Flashelni akarom a GTX660-mat egy GOP-kompatibilis BIOS-szal, de ha az alaplapom nem képes rá, akkor brickeltem az egészet. Kritikus dolog, kérem csak az válaszoljon, aki biztosra tudja.
Köszönöm!
U.i.: Én úgy gondolom, hogy igen, hiszen az Ultra Fast Boot csak így oldható meg - és erre van az UEFI-ben opció, csak kell hozzá UEFI GOP-os kártya -, plusz láttam ezt a videót régen: [link]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Ezek az ASRock H77-es lapok mennyire finnyásak azokra a RAM-okra, amik nem szerepelnek a támogatottsági listájukban? Gondolok itt a sokféle HyperX Blu szériákra, amikből nem mindegyik modellszámú van feltüntetve, esetleg a RED-re.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest