- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altair77
tag
A mosfeteken nincs hűtés pont ez a gáz legalábbis az alapján amit olvastam nem tudom elég reálisnak tűnik a dolog persze az is simán lehet amit te mondasz lényeg,hogy alaplap fronton van gáz ebben biztos vagyok mert ha a proci lenne defektes sanszos hogy nem lenne betonstabil a gép...a házban külön hűtésre nincs venti mert nincs felrakva az oldallap azt meg nem hiszem hogy túlmelegedne mert terhelés mellett is csak 50 fok az északi hid ha gáz lenne akkor valószinű magasabb hőfokot produkálna.
Jó közben hülyesget irtam valóban hűtve vannak mondjuk az a kis borda nem sokat ér!
-
Altair77
tag
Annyit kap néztem!
Közben keresgéltem külföldi fórumokon és sajnos az van amire én is gondoltam...a 4+1-es lapok nem kifejezetten jók tuningra mert túlmelegszenek a fesz szabályzók amit hűtéssel lehet ellensúlyozni de csodát akkor sem lehet várni a laptól szóval váltok 8+2 fázisú deszkára mert sajnos a 4+1nél fellép sokszor ez a probléma több helyen is panaszkodtak rá...néztem 3500Mhzen ami kis tuning szerintem 1,2volton és ugyanez volt csak lassabban következett be,kisebb terhelésnél nem melegedtek a fetek olyan gyorsan...
-
Altair77
tag
Üdvözlet!
Lenne egy kis problémám a 990fx ext3-al...adott egy fx-8120 és nem tudom húzni,mert 61 fokok kupakhőnél leszabájozza a procit 1400Mhz-re ez volt 4.2-3.5Ghz-ig végig próbáltam mindig ugyanez a helyzet pedig alul lett feszelve a proci...egy alpenföhn brocken hűti ami rendesen fel van rakva mert alap beállitásokon tökéletesen hűt(terhelve max 39 fokos maghő)...a biosban minden ki van kapcsolva ami kell a normális tuninghoz(CnQ,apm,turbo,stb...),biosból a legújabb van fenn de az előző kettővel is ugyanez volt...kicsit tanácstalan vagyok nem tudom mi lehet a gáz szerintem a lap nem birja a komolyabb tuningot...volt már valakinek ilyesmi problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest