- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találkoztatok már olyannal, hogy egyik PCI csatlakozó sem működik? A szar integrált hang miatt vettem bele egy Xonar DG-t. Erre nem ismeri fel egyik PCI-ban sem. Másik gépben pedig tökéletes a hangkártya...
-
válasz
Tomko78 #4981 üzenetére
Melyik verzió? Fatal1ty mouse port is normálisan működik benne? Mert akkor továbbra is tökéletes ez a lap nekem.
Azon kívül, hogy szar az integrált hang. Nem ad semmilyen mélyet.
Próbáltam már gyári drivert, ASRock drivert, régebbit, újabbat, de mindig ugyan az... Neked nincs ilyen? Max veszek egy PCI-os valamit.
-
Valaki próbálta már valamelyik F-Stream Utility-t Win10 alatt 990FX Professional alaplappal? Mert a gyártó honlapján csak W7-ig vannak driver/szoftver-ek. Pedig a killer verzióhoz van 8 és 10-es Win-hez is minden. Vajon valamelyikkel működni fog nekem a Win10 alatt?
Úgyhogy csere is érdekel killerre, ha valaki akar cserélni.
-
Megtaláltam a megoldást a 990FX Fatal1ty Professional mély hang hiányára: [link]
Windows hang ikonon jobb klikk és "lejátszóeszközök" és itt az aktív (zöld pipa) eszközt jelöld ki, majd nyomj a tulajdonságokra. Az új ablakban a kiemelés fülön pipáld be a "mélyhangkiemelés" opciót. Örülsz!
-
-
válasz
Tomko78 #4780 üzenetére
Hát nem tudom. Én elcserélném egy Killer-re, így hogy szar a hang!
Szerintem inkább hiba, mint minőségi probléma az hogy nincs mély.
Ami meg még probléma, hogy a Professional-hoz nincs W8-as Fatal1ty mouse port szoftver (F-Stream). És nem is megy a killer szoftverével sem. Sz*pás...
-
Sziasztok! Help pls!
Van egy ASRock 990FX Fatal1ty Professional alaplapom. Azért vettem, mert ez tudja az USB hack-et (Fatal1ty Mouse Port), így nem kell a Windows-t buherálni. Működik is szépen W7 alatt! Viszont W8-tól felfele, nem érhető el ez a szoftver hozzá, amivel beállítható. Nem értem miért, hisz a 990FX Fatal1ty K1ller-hez igen! Viszont annak a szoftverével sajnos nem megy az enyém. Van valami olyan verzió ebből az F-Strem utilityből, amivel menne? Valaki már végig zongorázta már ezeket?
A másik pedig: Semmilyen Windows alatt nem ad ki az integrált hangkártya mély hangot magából (próbáltam több fülessel és hangfallal is). Próbáltam Realtek driverrel, ASRock driverrel és a CD-n lévő driverrel is! Csak egy külön Audigy hangkártya segített a dolgon... Több ember is találkozott már ezzel az internetet bújva, de sehol nincs megoldás sajnos...
Valaki okosabb nálam?
Köszi!
SP!T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest