- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vargasz00
csendes tag
-
Vargasz00
csendes tag
Újratelepítettem a windows-t (Win7 Prof 64x), de a 3-as probléma még így is fenn ál:
"3 - (Ez idegesít a legjobban) 1 GTX 650 videókártya van a gépembe és amikor első indításra bejön a win7 akkor nem működik az aero szolgáltatás(átlátszó tálca, ablakok...), és ezzel együtt a játékok is lagolnak! De viszont ha újraindítom 1x a masinát akkor már második betöltésre minden ok aero is megy és a játékok is! Mi lehet ez, találkozott már más is ilyennel??? Jah FX-6300, 8Gb ram van a gépben ha számítana."
Nem igaz nincs erre valami megoldás, nagyon idegesítő...?
-
Vargasz00
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4572 üzenetére
Kösz DIEGO a válaszokat, a 2-es nél nem vészes a késés azzal akkor nem is szöszmötölök. , Win7 Ultimate 64, jah és a biosban átállítottam valamelyik menüben(chipset configuration)-ben asszem, h elsődleges VGA(valami)..., PCE-express, de azóta is ez van, jah és a legfrissebb bios van
-
Vargasz00
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Asrock 980DE3/U3S3 alaplapot, de sajnos van 1 kis problémám (ami nem biztos h alaplap miatt van)... Így lenne pár kérdésem mivel nem értek annyira a dolgokhoz, remélem tudtok válaszolni valamelyikre.1 - 500w-os tápom van de nincs rajta olyan csatlakozó ami a processor mellet van (8 van az alaplapon de nekem csak 4-es van) mondjuk megy ettől a gép de nem probléma ez???
2 - Benyomom a power gombot és nem azonnal hanem picit késve indul a gép. Ez normális???
3 - (Ez idegesít a legjobban) 1 GTX 650 videókártya van a gépembe és amikor első indításra bejön a win7 akkor nem működik az aero szolgáltatás(átlátszó tálca, ablakok...), és ezzel együtt a játékok is lagolnak! De viszont ha újraindítom 1x a masinát akkor már második betöltésre minden ok aero is megy és a játékok is! Mi lehet ez, találkozott már más is ilyennel??? Jah FX-6300, 8Gb ram van a gépben ha számítana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest