- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Nekem az ASRock 970 Extreme3-as lapomban egy olyan ram van amit még egyáltalán elvileg le sem teszteltek vele.
Crucial 2x4Gb 1333MHz. És tökéletesen megy. Erre csak annyit tudok mondani hogy ki kell próbálni. Lehet menne lehet nem de az is lehet hogy menne de hibázna vagy pl 1333 vagy 1600MHZ-en menne.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én még csak most küldtem fel tesómnak a lapot. Mert ő fogja személyesen bevinni az Interevo-ba mert az egy fos cég. Mondjuk úgy hogy sok a gond ezért én is jelentem a fogyasztóvédelemnek. Ha visszakapom akkor eladom és veszek helyette egy ilyet.
Link
Szerintem te is ilyet vegyél. -
Wiz Khalifa
veterán
Nekem 1.6-os Bios-al az alábbiakat csinálja: 5indásból 3x rosszul indul ezek közül valahogy. Vagy bejön a Bios de nem csippan és ott meg is vagy, vagy a monitor Standby módba marad és nincs csippanás vagy a monitor is feléled de képet nem ad és csippanás van. Megoldást találtam. Ki kell dobni és venni egy tisztességes Gigabyte lapot.
-
Wiz Khalifa
veterán
SOS!
Van egy ASRock 970 extreme3-as lapom.
A hibám a következő lenne. Kb 5 indításból 3x rosszul indít. Az alábbiak közül valamelyikkel:
- a billentyűzeten a led világít de a monitor marad készenlétiben és semmi nem történik azon kívül hogy a ventik pörögnek. Nem csippan a hangszóró.
- a monitor megkapja a jelet hogy "digital" de azon kívül semmi sem történik. Még a csippanás sem.
- a Bios kép bejön de ott meg is áll. Semmit sem csinál. Csippani csippan mikor a kép bejön de nem lép tovább.A többi alkalomkor jól üzemel. Akkor csinálja ezt a hülyeségét ha valami miatt 1órán belül max le kell állítani a gépet és újra bekapcsolni vagy huzamosabb ideig nincs bekapcsolva vagy valamit buherálok benne.
Én szerintem Bios (vagyis UFI) hibás lesz.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest