- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4122 üzenetére
Oh értelek. Ez a gigabyte lap lett volna a második kiszemeltem, de az asrockhoz olcsóbban jutottam hozzá... Mostmár értem miért. Komolyan ekkora hulladékot hogy mernek piacra dobni?
Ez volt az első és az utolsó, h én asrock terméket vettem. Már átkozom magam, amiért nem költöttem rá +3k-t a gigabytera!
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4120 üzenetére
Rendben akkor szerintem ez lesz. Még van rá egy év az Aquaba. Te mire váltottad? És nekem mit ajánlasz? Illetve mennyit vártál míg visszaküldték, és lecserélhetted? Egy amd fx-6300-as proc, 2x4gb kingmax nano gaming ram, 3db sata3-mas winyo, hd7770 lenne benne fsp hexa 500-as táppal hajtva.
-
whozZy
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #4118 üzenetére
Egyéb más? Sajnos mivel 2hét alatt 90-et költöttem csak gépre, jelenleg nem igen tudnék még egy másik lapra is,... más valaki nem tud még megoldást? Nem hiszem el, pedig úgy ajánlgatták ezt a lapot....
-
whozZy
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy elég nagy problémám egy Asrock 970 extreme 3-mas lappal. Második tulaj vagyok, a lap elvileg teljesen jó állapotba került hozzám dobozosan garival mindennel együtt, viszont körübelül 2 napja szórakozok vele, h összerakjam. Képet nem ad, van amikor el sem akar indulni, csipogni nem csipog pedig jó helyen van a speaker és jó is. A többi hardver nem hibás, egyenként lehuzigálva kipróbáltam őket, vga-t, tápot másik gépbe, egy teljesen új tápot is vettem azzal is ugyan ez a helyzet, proci, ramok alig 3naposak dobozos bolti vétel, szóval én csak a lapra tippelek. Egy fórumon láttam, h páran panaszkodtak erre a lapra, h az 1.7-es biossal nem kaptak képet. Na most akitől vettem, állítása szerint lefrissítette az 1.7-es biosra, viszont nála jó volt. Kérdés: ki tapasztalt hasonlót ezzel a lappal, vagy másik alaplappal kapcsolatban, és hogy oldotta meg?:/ Kép nélkül tudok egyáltalán egyel előbbi bios verziót visszarakni? Mekkora a rizikó? Egyáltalán sikerülhet? HELP PLS, nem akarom szervízbe vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest