- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ershess
csendes tag
válasz
Crossfit007 #902 üzenetére
Csak egy kis információ. Egy FX 8150nnel behúzom a procid, de ha esetleg azt nem is, befogom vele simán a teljesítményed. Engem nem érdekel mire költöd apu pénzét, vehetsz 6990et, csinálhatsz 6990 CFet, elkölthetsz egy gépre 2 millát, tedd is meg. Aztán jövőre amikor az Intel foglalatot cserél csupán marketing okból, hogy lehúzza az olyan okos kis basic usereket, mint te is vagy, eladod a cuccod a nagy hype miatt féláron. Nem mondom, hogy rossz az i7, eszméletlen mit tud. DE! Nem éri meg az árát, sőt, ha fele ennyi lenne, akkor sem érné meg az árát. A húzásról meg inkább ne...AMD vs Intel...hadd ne tartsak történelemórát. Féláron.
-
Ershess
csendes tag
válasz
Crossfit007 #897 üzenetére
Biztos jobb a memóriakezelése, mint mondjuk egy FXnek, ami mínuszos eredményeket kap. Ez a proci a gondolatodat kitalálja...ne vicceljünk már.
Mr kékszemellenző.
-
Ershess
csendes tag
Jó, hogy vakon vagyok, de legalább felveszem a telefont, nem úgy mint azok, akik az ip*nnál dolgoznak.
Amúgy kíváncsi leszek, mennyivel mutat jobb eredményt a 950es sbvel a b60, mint a 750essel. Tutira óriási különbségek lesznek, de majd csinálunk tesztet ide. Azért én nem tanácsoltam volna a fatal1tyt senkinek, milyen már, hogy egy ismeretlen figura néz rád még a biosból is. De most komolyan, ki ez a csávó? Nem durva, miresz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest