Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
válasz
spanglee001 #4732 üzenetére
"áramszünet esetén, milyen beállítást kell alkalmazni, hogy ne kapcsoljon be a gép ha visszajön az áram."
Gépkönyv 66.oldal: UEFI(bios)-> ACPI configuration -> Restore on AC/Power Loss"be lehet állítani, hogy ha a cpu fan leáll valamiért, akkor kikapcsolja a gépet ?"
Jó eséllyel nem találsz ilyen opciót, ellenben túlmelegedés esetén a jobb lapok egyébként is lekapcsolnak, venti fordulattól függetlenül. -
pmheros
őstag
válasz
Vargasz00 #4577 üzenetére
Ugyanilyen lappal szívtam nem oly rég, és ugyanez a hiba itt is jelentkezett.
Az eszközkezelőben letiltottam a 760G -t és mintha elmúlt volna. Bár ugyanerre problémára valószínűleg megoldást jelentene az itt mások által már javasolt legújabb Bios felrakása is. -
pmheros
őstag
válasz
#00983040 #4557 üzenetére
Én is"ezeréves északi híd" -at írtam, még annak ellenére is, hogy tényleg tartalmaz egy HD3000 képmegjelenítőt.
A speckókat megnéztem a keskeny Graphics: -n/a sor felett tényleg átsiklottam.
Ugyanúgy kimaradt az újabb Bios meglétének ellenőrzése is. Ez betudható a többi megoldásra váró problémának a magas számának, valamint a rendelkezésemre álló idő rövidségének.
A vga -t nem én fogom eldönteni, egyenlőre annak is örülnék ha rá tudnám bírni a tulajt, hogy ne kínozza a gépét egy Kolink táppal.
-
pmheros
őstag
válasz
Pancsermeste #4555 üzenetére
Már nincs nálam a gép.
Bios -ban nem volt rá opció.
Az asrock oldalán található egyetlen, w7x64 allin1 drivert nyomtam rá, a hibázást így kerültem el. Később a Microsoft update -jéből is lejött egy driver hozzá, de ugyanaz a hiba maradt.
Végeredményben én is az eszközkezelőben letiltást valósítottam megA hozzászólásom célja az volt, hogy erről a lapról is legyen találat ha valaki erre keresne
-
pmheros
őstag
Hozzám került karbantartásra ismerősöm Asrock 980DE3/U3S3, FX-6300 gépe.
Újratelepítés után felküldtem az AsRock oldalán található összes drivert, de az eszközkezelőben ez a kép fogadott.
Persze drivert lehet ráhúzni, de a végén mindig megsúgja, hogy mégsem lesz jó.
Merthogy nincs a drágán semmilyen kivezetés,, hogy képet is adjon.Minden elismerésem az AsRock -nak, hogy ezeréves északi híddal is meg tudja oldani az FX működtetését, de csinálhatná kicsit stílusosabban is, mert ez így nagyon hülyén mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest