- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
Pancsermeste #5029 üzenetére
Nem mertem... Marad az Asus M5A99X EVO 2.0.
-
Egzee
őstag
http://www.asrock.com/mb/AMD/970A-G3.1/
Erről mit tudunk?
-
Egzee
őstag
Csak visszatértem az ASRock klubba. Lecseréltem a 970 Extreme4-est egy ASUS M5A97 EVO 2.0-ára, de gyengélkedik így visszaviszem.
Beszereztem egy 990FX Killert, remélem jó barátok leszünk!
Érdekel, hogy tényleg javít-e a pingen a Killer NIC illetve abban is bízom, hogy ez nem fog annyira melegedni mint az EVO, mert az csak 6+2, viszont ez már 8+2! 9000-re szériás procikat úgy is hanyagolom, az a TDP nevetséges... Ebben legalább 2600Mhz-en fog menni a HT frekvencia ami egy kis pluszt fog jelenteni prociteljesítményben!
-
Egzee
őstag
válasz
#00983040 #4776 üzenetére
Akkor verjenek agyon, ha 36000ret költök alaplapra... Inkább hagynám a tuningot a francba és rákölteném processzorra... Ennyire nem vagyok hülye, csak egy kicsit! Már így 24.000-nél is mintha a fogamat húzták volna! De ha gyári feszültségeken nyomom a 6100-at 4Ghz-en, thermal trottyling kikapcsolva, az jó nem? Biztos menne még többet is, de másoknál azt látom, hogy már majdnem egy tized voltot emelnek... Ha nem emelem a feszültséget akkor a VRM nem melegedik jelentősebben vagy tévedek?
Szerintem ennyiért már alapnak kéne, hogy legyen az alaplapra integrált wifi és egyébként is mik azok a nyitott kondik azon a lapon? Hideg kiráz tőlük...
-
Egzee
őstag
Utána olvastam kicsit, látom, hogy a VRM hűtése körül van ez a nagy felhajtás. Most egy FX-6100-as processzor dolgozik 4,0Ghz-en, gyári feszen. Nekem 31°-on áll az alaplap idle-ben, de nagyon jól szellőztetem a házikót. Keresek majd egy darab műanyagot és ráfabrikálom a VRM köré, amire levezetem a fuvallatot majd a Ninjáról. Az biztos sokat fog segíteni, én biztos nem fogok fémdarabokat instabil módon berakni a gépbe.
Ha már ez számítási teljesítmény sem lesz elég, lecserélem az alaplapot, úgy is elég régi alapokon nyugszik ez az AM3+. -
Egzee
őstag
Mindenhol azt olvasom, hogy nem szeretik a 970 extreme lapok a 8 magos procikat. mondjátok már meg, hogy miért?
Nekem Extreme 4 van, az sem szereti? miben nyilvánul ez meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest