Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Sajnos semmi változás, így próbáltam. Ventilátorok elindulnak a házban és a VGA-n egyaránt de pl az USB eszközeim (bill, egér) már nem kapnak áramot, holott a bekapcsolást követően 1 másodpercen belül már aktívak voltak. Most kapok kölcsönbe egy alaplapot, de mára szerintem elég volt a mérgelődésből és nem állok neki kicserélni
-
Prison85
senior tag
Users maunalban találtam a 29ik oldalon: [link]
": CLRCMOS1 allows you to clear the data in CMOS. The data in CMOS includes system setup information such as system password, date, time, and
system setup parameters. To clear and reset the system parameters to default setup, please turn off the computer and unplug the power cord from the
power supply. After waiting for 15 seconds, use a jumper cap to short pin2
and pin3 on CLRCMOS1 for 5 seconds. However, please do not clear the
CMOS right after you update the BIOS. If you need to clear the CMOS when
you just fi nished updating the BIOS, you must boot up the system fi rst, and
then shut it down before you do the clear-CMOS action."Tudna valaki segíteni, hátha félreértettem valamit?
Kapcsoljam le a gépet, húzzam le a tápkábelt, 15 másodperc múlva távolítsam el a jumper pöcköt és tegyem át a 2-3 tűkre 5 másodpercre. Eddig okés, de utána nem teljesen tiszta -
Prison85
senior tag
Szisztok! Akadt egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.. Hazaértem melóból, gondoltam újrarakom a rendszert. BIOS-t átállítottam, hogy először ODD-ről bootoljon. Gép újraindul mentés után ahogy kell, azóta viszont se kép, se hang. Próbáltuk másik VGA-val, másik memóriával stbstbstb, de nem jutottunk semmire. Valakinek valami tipp/tanács?
Alaplap: Asrock 990FX Extreme 3
-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy nem teljesen idevaló a kérdésem, de hátha tudtok segíteni.
990FX Extreme3 lapom van már egy ideje, benne egy 965-ös procival. Az "normális", hogy tuning mellett nem mutatja a maghőmérsékletet egy program sem?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest