- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
Pancsermeste #4620 üzenetére
Az egyik, amin a rendszer is van az Samsung HD502IJ 500GB-os, a másik Seagate 2TB-os. Amúgy azóta jó a gép, lehúztam a winyókat és visszadugosgattam másik sata csatira őket, aztán minden elindult flottul.. De kezdek kicsit bizalmatlan lenni az alaplappal
-
k.soma
senior tag
Sziasztok! Asrock 970 Extreme 3-as lapom bekapcsoláskor nem ad képet. Tizedik indításra bejött a BIOS, és ott azzal találtam szembe magam, hogy semmilyen eszközt nem látok a boot prioritásoknál.. Sata vinyóim vannak 2db, meg egy DVD író, de csak az uefi biost látta. Valaki tudna valami diagnózist mondani erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest