- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
killerhagyma #4944 üzenetére
Egyszer találkoztam ilyennel, újra kellett rakni a win-t és akkor állt helyre. Nem tudom mi okozta, de nálam ez segített csak. Illetve előtte kivettem a modulokat és visszatettem.
-
benvolio
őstag
A procidról itt azt írja, hogy csak 1333-at tud kezelni, és valószínűsítem még 1600-al elbír, de nem vagyok a témába jártas csak tippelem, hátha jön valaki és megmondja a tutit.
Szerk.: De most jut eszembe, hogy volt Athlon II X2 250-es procim ami 1066-ig támogatott, de az 1333-ast is vitte. -
benvolio
őstag
Ha lejátszóba beállítod a passthroug-ot akkor biztos, hogy lesz 5.1 hangod. Próbáld ki. Én így használom és az erősítő szépen ki is jelzi a bejövő 5.1 csatornákat vagy a 6.1-et vagy a dts-t..
A Realtek-nél nálam csak az analógnál van lehetőség tesztre.[link]
Viszont ha a windows tesztet csinálom akkor is szépen kijelzi az erősítő a dts-t vagy a dolby digitált is.[link].
Szóval ha beállítod a lejátszót akkor lesz többcsatornás hangod filmeknél, zenénél. A játékoknál is külön kell az audio beállításoknál megadni. A számítógép alapból pcm jelet küld.
A fejhallgatóról meg annyit, hogy egyszerre nem megy a digitális és analóg jel úgy tudom, azért kell ilyenkor mindig külön állítani. Az "analóg" pc hangfal + fejhallgató az megy egyszerre.Szerk.: találtam egy videót neked
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest