- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Effendi60
csendes tag
Értem, köszönöm. A VRM túlmelegedést nem befolyásolja az hogy van 6x12cm-es venti a gépben? Egyébként cserélni szeretném majd nemsokára, ez a lap csak azért kellett hogy a jelenlegi konfigom elinduljon rajta. A szempont a vásárláskor az volt hogy mindegy csak am3+ -os legyen, mivel a régi lapkámba még az fx6-os széria sem ment bele mert csak sima am3-as volt.
-
Effendi60
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASRock 970 Extreme 3 Rev2.0-ás lapom és egy fx 8320-as procim. Tud valaki adni egy leírást ennek a lapnak a menüjéből hogy mit-hol kell állítanom ahhoz hogy a proci órajelét megemeljem? Nézegettem a biost de nem nagyon merek belenyúlkálni anélkül hogy valaki hozzáértő nem ad tanácsot/leírást, vagy hogy azt nem mondja hoigy egyáltalán lehet-e ezen a lapon bármit is csinálni.
-
Effendi60
csendes tag
válasz
Pancsermeste #4260 üzenetére
Köszi az információkat! Eddig úgy tudtam hogy ami tuning bármilyen téren, az csak a növekedésre vonatkozik. Viszont ha ott nem sikerül, vagy egyszerűen nem akarják akkor feltétlen szavadon foglak
Kicsit majd szájbarágósan kell elmagyarázni, úgy mint aki most csinál először ilyet
De ha megvettem, akkor úgyis írok pár értéket vagy észrevételt, hátha még nem stimmelne valami. Mégegyszer köszönöm!
-
Effendi60
csendes tag
válasz
Pancsermeste #4258 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ. Akkor ezt ki is nyomtatom és az eladó orra alá teszem. 8320 lett volna az első kiszemelt, de nem volt készleten csak ez a 8350-es. Természetesen tuningolni nem akarom, ahhoz végképp nem értek, de szerintem ennek a teljesítménye is több mint elegendő a számomra.
-
Effendi60
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy ASRock 970 Extreme 3 R2.0-ás alaplapot. Mivel tök béna vagyok ezekhez, bátorkodom megkérdezni, hogy a mellé kiszemelt AMD Fx8350-es processzort megvehetem-e nyugodt szívvel. A mostani procimhoz (AMD Phenom II X4 B45) van egy Freezer13 Limited Edition Arctic Cooler, amit a 8350-re szereltetnék rá. Valamint egy Corsair GS700 700W Gaming Series 80+ Bronze tápegységgel rendelkezem. Ezek a dolgok jók? Elnézést az értetlenkedésemért, csak az ilyen összerakós dolgokkal nem vagyok tisztában. Az üzletben ahol a lapot vettem azt mondták hogy simán bírná a lap a procit (jelentsen ez bármit is), de inkább megkérdezek még több hozzáértőt, mert azért egy bolti eladó mondhat bármit egy ilyen téren tájékozatlan embernek, csak az a lényeg hogy vegye meg.
Tisztelettel: Effendi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest