- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Egy pár véleményre még kíváncsi lennék gyorsba,had jöjjenek az észrevételek.Sürgős a dolog.
-
HANDO88
senior tag
Hali,ti melyiket választanátok?
AsRock 870 Extreme3 rev2.0 vagy Asrock 970 extreme3 -
HANDO88
senior tag
X4 B55-ös procim van és 1600-on mennek a ramjaim.Az gyári adatlapon ennek is 1333 mhz van feltüntetve.
-
HANDO88
senior tag
De a 965-ös miért ne kezelné az 1600-as ramokat??
-
HANDO88
senior tag
Keresek olyan emberkét aki 970ex3 lapban magfeloldott procit húzva használ. Lenne néhány kérdésem hozzá.
-
HANDO88
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
-
HANDO88
senior tag
970 ex3 tulajoktól érdeklődnék hogy érdemes az 1.70-ra frissíteni a bios-t? Tapasztalat?
-
HANDO88
senior tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem,lehet baromság de mást már nem tudok kitalálni.
Szóval adott egy 970 extreme3 lap és egy B55-ös proci. 1.1-es bios-al vígan ment 3,6 mhz-en a proci prime95 stabilan. A bios frissítve lett 1.6-ra,na azóta nem hajlandó.Már mindent próbáltam,egy kis + fesz,egy kis alul fesz,stb. 1-3 perc prime és kékhalál. Nem vagyok tuning művész így csak a szorzót emeltem.
A kérdésem az lenne hogy ha a catalystba le van tiltva a cpu overdrive az belepofázhat a dologba? -
HANDO88
senior tag
No nincs már baj az AIDA64-el
Átállítottam a vinyót AHCI módba és most már az asztallal együtt benyomja.Érezhető gyorsulást produkált.
-
HANDO88
senior tag
Valaki használ AIDA64-et minialkalmazásként az oldal sávon? Az UEFI-nek gondja volna vele? A rendszert normális idő alatt betölti a gép viszont az AIDA64-en még van mikor 2 percet is elpöcsöl.Régebbi alaplapjaimnál nem volt ilyen jelenség. A rendszerrel együtt bevágták az AIDA-t is.Bosszantó.
Van valakinek tapasztalata tanácsa ezzel kapcsolatban? -
HANDO88
senior tag
-
HANDO88
senior tag
Hali, 970 extreme3 lapom van és X4 B55-ös procim.Nem vagyok nagy bios turkász sem tuning mester ezt előre jelzem. Szóval az 1.1-es biossal simán ment a proci 3600 mhz-en,csak a szorzót állítottam. Teszt alatt sem volt vele baj,és egyébként sem. Frissítettem a bios-t, most 1.6 van rajta és nem hajlandó a proci ugyan úgy 3600-on menni. Prime95-ben 5-10 percen belül elhasal.Csak annyit próbáltam még hogy egy picit több feszt adtam de az sem segített.Valakinek esetleg ötlete,tanácsa?
-
HANDO88
senior tag
1.3125 feszt kap. Annyira engem sem érdekel,csak érdekesnek találtam hogy bios frissítés után nem jók ugyanazok a beállítások. Az előbb csináltam egy memória sebesség mérést az AIDA-val. 1600 mhz-en mennek a ramok és automatán 9-11-11-29 CR2-re lőtte be. A régi bios-ba mintha más lett volna. Létezik? A ramokat nem szoktam piszkálni csak 1600-ra állítom.Mint mondtam nem vagyok egy tuning mester.
-
HANDO88
senior tag
Annyira nem zavar.Eddig nem is nagyon nézegettem,csak most tűnt fel mert van egy kis gondom. A procim X4 B55,eddig minden gond nélkül ment ezen a feszen 3600 mhz-et. Prime95 alatt is oké volt. Történt egy bios frissítés és nem birom belőni hiába adok neki még feszt.Csak az alap 3200 mhz-n megy normálisan.Egy új video kártya került még a gépbe \ATI 7850\ ,de gondolom ez nem befolyásol semmit.
-
HANDO88
senior tag
Hali. Lenne egy kérdésem.Előre jelzem hogy nem vagyok nagy bios turkász.
Asrock 970 extreme3 lapom van.
A bios szerint 1.3125 feszt kap a proci, manuálisan állítottam be. Ezzel a beállítással gondolom ez lenne a max fesz terhelés alatt.De ha leterhelem akkor az AIDA és a CPU-Z is
1.336-ot ír ki.Úgy tudom ez a két progi is a bios-ból veszi az adatokat,akkor most melyik lehet a valós érték? Valaki tud rá választ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest