- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyó83
tag
válasz
Pancsermeste #3134 üzenetére
Köszönöm.
-
Matyó83
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy a 990FX extrem 3 lapon az ssd-m miért nem eszi meg az AHCI beállítást? Addig jut el a win, hogy a logo félútig összetekeredik és kékhalál... IDE módban elindul... Valami javaslat, beállítás vagy valami van a megoldására?
Köszi előre is.
Matyó
-
Matyó83
tag
Szép jó estét!
Érdeklődnék, hogy az am3-as hűtőket fel lehet pakolni az am3+-os lapokra? nincs elcsúszva a furat vagy ilyesmi?
Köszi előre is!
További szépet!
-
Matyó83
tag
Hali!
Van egy asrock 99fx extreme3 lapocskám, amihez volt pár szoftver. Ami érdekelne az az, hogy az amd overdrive-ban mi a fenéért nem látja az amd vga--mat?7850-em van, de nem látja... illetve van egy diagram nevű menüpont és abban kiirja, hogy a chipsettől mi merre van, mi mit vezérel, de ott sem jelzi ki, hogy a pcie slotban lenne vga...
Meg amit a vga-hoz kaptam tweak cucc, szerintem összeveszett az amd overdrive-val,vagy nem tudom, de valamikor játék közben egy robbanás előtt megakad a játék. (online játék, worldoftanks) De nem mindegyiknél csinálja a megakadást... Pl a szintetikus teszteknél semmi baja, meg bf3-nál sem. Ez lehet a wot nyűgje? 2x raktam újra,de csinálja..
Köszi a helpet.
kellemes 7végét.
-
Matyó83
tag
halihó!
ugy néz ki h megoldódott a problema!
sikerült belőni a proci ventit,meg a ramokat is.további kellemeset mindenkinek.
-
Matyó83
tag
értem.köszönöm ezt az infót is!
-
Matyó83
tag
-
Matyó83
tag
üdv!
olyan kérdésem van ami az uefi-vel kapcsolatos.
hogy lehet beállitani úgy,hogy megtartsa a beállitásokat? Beállitom a ramot 1600mhz-re és az időzitéseket is a a gyári paraméterekre,de amikor ujra belépek nem marad ugy,hanem visszaáll autora.mondjuk csak az időzitések,de akkoris...
illetve a proci venti szabályozást nem találom... egy 990fx extreme3 lapom van és most álltam át amd-re...szóval szoknom kell még.de intelnél volt olyan h pwm,meg power alapú venti szabályozás a biosban,de itt nem találom.
előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest