Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gresident

csendes tag

Hátha nem jutok el a biosig először kétségbe esem, majd elkezdem káromkodni... :DD
    Ez a lehetőség azért fontos mivel így tudom, majd kipróbálni az új ramot vga-t stb.
    Ha kicsit nyers voltam sory, rossz szándék nem volt a mondandómban!

Az ipontol rendelném! Összerakatni nem akarom, mert nem minden alkatrész onnan jön, pest sacc 150km a futár meg sokba kerül és időigényes... futár ára, összerakás ára, futár ára!

Igazából én is azon vagyok, hogy menni fog és a rendszert is tudnék rá rakni, csak pl lefagyna... de ha tévedek és nem is látja tehát nem, hogy rendszert, de biost sem tudok elindítani rajta....

De ha tudsz valami okosságot mondani, hogy pl megrendelem webshopbol,és az alaplap egyből szervízbe menjen frissítésre, majd a futár úgy hozza ki nekem (Egyszeri kiszállítási díjjal mindent)azt megköszönöm!

Igazából ami tényleg bosszant, hogy egyik gyártó sem volt képes ezt leírni, hogy mivan akkor ha ez a procedúra áll fent! "Felkészített lapok"

• Gresident

csendes tag

válasz Dealer95 #2715 üzenetére

Az, hogy biosbol Instant Flashel szeretnék frissíteni elég logikus lehetett, abból amit leírtam! (Mivel sem winem sem dosom nem lehet processzor nélkül...)
    Persze azt is leírnám, hogy PROCESSZOR NÉLKÜL nincs bios sem!

A szerinted sajnos számomra nem elég, még ha segítőkész is akartál lenni,mert találgatni én is tudok 50-50%al!

Kicsit ellentmondásos is amit írtál.. mert ha nem jutok el bioszig, akkor usbről sem fogom tudni frissíteni!

Azért köszönöm, de ez a válasz karcsú!

• Gresident

csendes tag

Sziasztok!

Asrock Extrem 3 970/990FX

Ezek a lapok támogatják az FX processzorokat, de az új szériákhoz bios frissítés kell! (pl 6300 8320 8350)
    A problémám az, hogy pl a 970esnél 1.4biossal árulják a lapokat az fx 8350hez minimum az 1.5 bios kell, de ahhoz, hogy tudjam frissíteni a biost, kell egy processzor is, amit ismer az alaplap :W (a 990FXet 1.2essel árulják ott az 1.3 szükséges)

Az asrock 970es 1.4biossal vagy a 990FX 1.2biossal, fogja tudni kezelni a 8350es processzort?
    (Legalább a biost...,hogy tudjam frissíteni ? )

Ez azért fontos, mivel nincs másik/régebbi am3/am3+ processzor, amiről betudnám frissíteni az adott alaplap biosát! (Szervízt ne írja senki sem, tudom, hogy ott megcsinálnák.. de mért fizetnék azért amit én is tudok)

Új hozzászólás Aktív témák