- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
sznoopy1977 #2708 üzenetére
Aki egyből privátokat küld...
Figyelj, én azt mondtam, hogy előbb a helyedben megkérdeztem volna, hogy mi lehet a baj, és ha úgy sem megy, amit javasolnak, akkor kimondom, hogy sz@r.
Te egyből azzal kezdted, és amikor valaki megpróbál neked esetleg segítséget nyújtani, mert úgy gondolja, amit leírtál, abból az jön le, hogy nem vagy elég alapos, te meg leoltod... hát tudod mit? Menj segítségért máshova. -
mackosajt
addikt
válasz
sznoopy1977 #2704 üzenetére
nem kéne picit lentebb venni az arcbol? már bocsánat.
10 éves ház? haladni kell a korral, sütni vancza sütőporral...
picit inkább tanulmanyozd a dolgokat, mielőtt elhamarkodottan írsz és dontesz. én is húztam a gépem régen, mégis meg kellett ezt is szokni. -
mackosajt
addikt
válasz
sznoopy1977 #2699 üzenetére
belső sata csati ma már majdnem minden lapon így van, kár miatta kiakadni
bios is egyre több ilyen van, ezen is kár kiakadni
tuning és sebesség téren meg tessék jobban átnézni a biost, tuti valami rosszul van belove
nem mondom hogy tökéletes alaplap, de azért tulzasokba sem kell esni, ami az ocsarolast illeti
-
mackosajt
addikt
Mondjuk jogos.
Én a CM-ben oda tettem felül a 14-es gyári ventit, mellette dolgozik egy 12-es is, elől a 14-es gyári, hátul a 12-es gyári, oldalt egy 12-es régi.
Na ezeket gondoltam első körben kicserélni, főleg a 12-eseket, amit lehet 14-es halkabbakra.
Mióta ebben a kuckóban csücsül, nem throttlingolt.
A vízhűtés egyik valódi hátránya, hogy ott biza nem sok légkavarás van. -
-
mackosajt
addikt
ha nem a meloban leszek, leírom miket állítottam már.
amúgy a hő megrekedesben is lehet valami, mert a freezer nem a vrm felé fúj, hanem felfelé, a gyári ventivel lehetne oda terelni a levegőt, de a 6500-as fordulatát nem szeretném hallani.
megpróbálok egy kisebb ventit oda hekkelni.
tápot hagyjuk, nem kéne bajanak lennie, be van dugva a nyolcas csati, bár elvileg elégnek írja a könyv a negyest is.bocs a fura fogalmazás miatt, de egyedül vagyok a meloban, és gyorsan próbálok írni telorol.
-
mackosajt
addikt
970 extreme4 lapban ki használ FX-8120-at?
Valamiért le-le veszi a frekit, de nagyon.
Kikapcsoltam már minden dolgot elvileg, nem is tuningolom, és BF3 alatt egy idő után olyat csinál, hogy 2 percenként leesik a cpu teljesítmény, ezért a GPU alig van kihajtva, az fps meg le is esik 15-25 közé. VGA kizárva, előző konfigban sosem csinált ilyet.
Állítólag VRM throttling vagy mifene ez? Mit lehet tenni?
Másik lap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest