- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
válasz
norbi0604 #3530 üzenetére
Köszi! APM= AMD Application Power Management. 4.4ghz főlé nem húztam, 3.8volt maxra raktam, tovább nem akarom, a gyári hűtés, meg a sok villanyszámla miatt.
Most felraktam egy win8 64-bitet, meg egy win7 32bitet, és win7 alatt, nem laggol annyira, win8 alatt néha 60 fps mellett is be-beakad... még jó hogy 4 gb ramom van, amiből a 32bit csak 2.97Gb-ot tud használni mégis bőven elég a Crysis3-nak, 2gb-ot se használ belőle...akkor nem nagyon értem minek a 8-16 Gb ram....
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Asrock 970-es extrem 4-es lapot, egy FX4100-as procihoz. Előtte egy Core2-őm volt, és egy kicsit változtak azóta a dolgok. Segítséget kérnék tuningban. Annyit már sikerült megtudnom, hogy kikapcsolom a Turbo core-t, meg az APM-et, és a szorzót emelem. Így sikerült most stabilan egy 4.4-et kihozni a prociból 1.35volt körül. Mennyi voltot lehet adni neki max? Amit még elbír, és nem fogyaszt drasztikusan? A hűtés jó és elvileg a táp is viszi. Amit még nem értek, az, hogyha win alól tuningolom az ASRock eXtreme Tuner-el akkor azt csinálja Crysis alatt, hogy begyorsul a játék.... másnál is ez van? Bios alatt rendben megy. (ez az x boost mit csinál? érdemes az alatt tuningolni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest