- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
Pedig biztos hogy itt olvastam PH-n még nem is tudom talán 1-1.5 éve hogy ezeket Sandforcokat nem szereti ezért is nem azt vettem,és nem egyedi probléma volt.
Egyébként meg a fogalmazásból látszik hogy én sem vagyok benne mármost biztos hogy most mennek-e vagy sem azóta jött talán 4 Bios frisstités ehhez a 2 laphoz hanem több meg FW frissítés is az említett SSD-hez,de ez egy régebbi tapasztalat igaz nem általam de egy létező és mint fentebb említettem nem egyedi esett amin jó ideig FW frissítés sem segített.
Viszont azzal az Indilinx-el ami az Agi 4-ben van azzal biztosan tudom állítani hogy nincs semmilyen gond sem régebben sem most
-
DeadMeat
nagyúr
Mondom, akkor keverem, valszeg az előző lappal, valamiért az maradt bennem az eSATA vezérlőre. Nem mintha fontos volna nekem, jobban jönne +1 sima SATA csatlakozó a lapra mint arra az árva hátsó kivezetésre.
Köszi a helyreigazítást
AGT 3-nak valóban semmi gondja a lappal, 3/4 évig gond nélkül üzemeltek együtt.Szintúgy az utód sem problémázik.(AGT 4)
-
and1ao
őstag
javítottam magam! gondolom nem egész 2 hsz-t kell visszaolvasni. csak már lassan nálam is nagy homály a vezérlő vezérel egy vezérlőt aztán az még egy másikat még véletlenül az 5 db vezérlő ami vezérli a fővezérlőt mind más gyártó-tól származik és nagyítóval kell a szitalt feliratot kisilabizálni a chipekken a sorazatszám alapján hogy mégis ki volt hajlandó legyártani.
De ugyis SSD szaki vagy mondjad meg légyszives milyen tipusó Sandforce vezérlő van a OZC agi3-as SSD-ben? Illetve a Vertex3-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest