Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg Gigabyteról váltottam Asrockra, mert nem ment benne a venti vezérlés, meg a Phenom magfeloldása. A 970-nel is szívtam már párszor, mikor nem indult, de ha visszaállítom defaultra a biost akkor menni szokott. Szerintem a win7 frissítéseknek is közük van ehhez, mert volt hogy közvetlen utána nem indult a gép.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én még csak most küldtem fel tesómnak a lapot. Mert ő fogja személyesen bevinni az Interevo-ba mert az egy fos cég. Mondjuk úgy hogy sok a gond ezért én is jelentem a fogyasztóvédelemnek. Ha visszakapom akkor eladom és veszek helyette egy ilyet.
Link
Szerintem te is ilyet vegyél. -
Wiz Khalifa
veterán
Nekem 1.6-os Bios-al az alábbiakat csinálja: 5indásból 3x rosszul indul ezek közül valahogy. Vagy bejön a Bios de nem csippan és ott meg is vagy, vagy a monitor Standby módba marad és nincs csippanás vagy a monitor is feléled de képet nem ad és csippanás van. Megoldást találtam. Ki kell dobni és venni egy tisztességes Gigabyte lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest