- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papabear195
tag
válasz
stig330 #1478 üzenetére
Az instant bootnak több beállítása is van azokkal próbálj meg variálni, egyébként szerintem nem éri meg vele bajlódni.
Nem tudom másoknak mi a tapasztalat, de nekem valahogy az Asrock találmányai közül az Instant Boot és az XFast USB nem jöttek be. Az Isnstant Boot-ról már korábban írtam, az XFast USB meg ha jól működik tényleg gyorsít, de pl. a 8 Gb-os Kingston pendrive-on sokkal stabilabb nélküle. Az XFast Lannak legalább hátrányát nem tapasztaltam, de igazából előnyét sem. -
Papabear195
tag
válasz
stig330 #1476 üzenetére
Ha bekapcsolod az instant boot-ot, kikapcsoláskor nem áll le egyből a gép, hanem egy alkalommal újraindul, beállít ezt-azt és utána kapcsol ki (ezután jön a gyors indítás). A lényeg, hogy várj egy kicsit és leáll.
Egyébként szerintem ez az egész instant boot felesleges, nem hiszem hogy napjában valaki annyiszor ki be kapcsolja a gépet, hogy a bekapcsolási 1 percen veszít valamit, engem az újraindulgatás kikapcsoláskor jobban idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest