- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
Crossfit007 #970 üzenetére
Itt is megvolt a trollkodás adag, mész a következő topicba? Csak tessék...
Asrock 970 ext4-hez mit lehet tudni a legfrissebb 1.5 UEFI-ről? Érdemes fölvésni, ez a legjobb?
-
apollo12
veterán
válasz
Crossfit007 #952 üzenetére
akkora baromságot kár mondani, mert a mostani lappodból is volt hibás széria
most az Asrock Fatal1ty-nek van gondja eléggé
ipon-on is küldik vissza mert valami nem kóser, pedig amit elsőnek vettek az emberek azok meg tökéletesen mükszik
anno nekem az ASUS lapom 3xdőglőtt fél év alatt, akkor az asus egy szar ? nem, csak pont abba a hibás részbe futottam bele, amit elkúrtak
ahogy látom amit nagyon megéri venni lap az az AsRock 990fx Extreme 3
-
gyurczy
őstag
válasz
Crossfit007 #952 üzenetére
Annyira jó, hogy trollkodni is belefér?
-
Kroni1
veterán
válasz
Crossfit007 #908 üzenetére
Na látom kezd elvadulni a vita!
Mindkét gyártó ténykedését ismerem egy ideje, jópár gépet összeraktam az elmult 10 évben. Szerintem még ha össze is kell, akkor sincs túl sok értelme a kettőt összehasonlítani..
Az Intel mint általában erősebb, most kevesebb magból kihoz kb. ugyanolyan teljesítményt, bármiféle downvolt-olás nélkül is keveset fogyaszt, és jóval drágább is.
Az AMD meg abban jobb hogy hosszabbtávon kompatibilis, ha belemókolsz elérhetsz hasonló fogyasztást, de ehhez szerencsés darabot kell kifogni, viszont némileg racionálisabb: sokkal olcsóbban megvan a hasonló teljesítmény..
Nekem mindkettőben van ami szimpi és van ami nem, de az intel undoritó üzletpolitikája miatt, és egy jól alulfeszelfető 955BE miatt AMD-n vagyok jelenleg, mert nem érzem szükségét hogy váltsak. Akinek kicsit kevesebb van és hosszabb távon tervez annak AMD gépet szoktam összerakni, aki csúcsot akar és tele a tárca, annak megy az intel konfig a fa alá..
-
Ershess
csendes tag
válasz
Crossfit007 #902 üzenetére
Csak egy kis információ. Egy FX 8150nnel behúzom a procid, de ha esetleg azt nem is, befogom vele simán a teljesítményed. Engem nem érdekel mire költöd apu pénzét, vehetsz 6990et, csinálhatsz 6990 CFet, elkölthetsz egy gépre 2 millát, tedd is meg. Aztán jövőre amikor az Intel foglalatot cserél csupán marketing okból, hogy lehúzza az olyan okos kis basic usereket, mint te is vagy, eladod a cuccod a nagy hype miatt féláron. Nem mondom, hogy rossz az i7, eszméletlen mit tud. DE! Nem éri meg az árát, sőt, ha fele ennyi lenne, akkor sem érné meg az árát. A húzásról meg inkább ne...AMD vs Intel...hadd ne tartsak történelemórát. Féláron.
-
miresz
veterán
válasz
Miért nem használod a jó kis Intel HD3000 Igp-t minek az a 6990? Hisz az csak AMD kártyák.
-
Tomko78
őstag
válasz
Nekem 4 ghz megy a 965 de semmi kusza gondolat sincs hogy intelre váltsak , nekem ez a gép bőven elég , én netre meg gamere használom ott is a Cod sorozat ahoz meg bőven elég
-
miresz
veterán
válasz
Crossfit007 #895 üzenetére
Egészségedre.Ha a jövőben váltani akarsz valamit adhatsz el mindent. De te tudod.Sok siker hozzá.
(#902) Crossfit007: Nekem mindegy csak már hányok ettől az "Intel a fasza sztoritól". Nem mondta senki,hogy nem lesz elég,csak nem éppen a kompabilitásáról híres az Intel.
-
Ershess
csendes tag
válasz
Crossfit007 #897 üzenetére
Biztos jobb a memóriakezelése, mint mondjuk egy FXnek, ami mínuszos eredményeket kap. Ez a proci a gondolatodat kitalálja...ne vicceljünk már.
Mr kékszemellenző.
-
Tomko78
őstag
válasz
Crossfit007 #895 üzenetére
Na akkor sok sikert hozzá
-
Tomko78
őstag
válasz
Crossfit007 #890 üzenetére
Te nagyon belenyúlsz ezekbe a Fatal1ty alaplapokba
-
törölt tag
válasz
Crossfit007 #888 üzenetére
Rakj fel egy régebbi bios-t és nézd meg,hogy azzal is produkálja e a hibajelenségeket.
Lehet,hogy gariztatásban is el kellene gondolkozni,ha nem javul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest