- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kunsztler #504 üzenetére
Leginkább azok szoktak bejegyzést írni a boltok weboldalára akiknek gondjuk van.
Az edigital weboldala is tele szokott lenni hisztivel, hogy így-úgy szar, meg dögöljenek meg, hogy szart árulnak stb...
Egy cimborámnak és nekem is Extr.4 van és semmi gondunk nem akadt még. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Kunsztler #401 üzenetére
Akkor,hogy összefoglaljam.Asusnál is van (random)melegedés,igaz nem olyan mértékben(de tény,hogy az Asrockkal itt van valami bibi).Jelen pillanatban az összes UEFI-s lapnak van valami(kisebb-nagyobb) nyűgje amit ha lassan is de remélhetőleg orvosolni fognak(ahogy az Asus is tette-teszi...) Hogy mi az áttekinthetőbb az egyéni vélemény(mert szerintem meg nem).A tuning is relatív.Asus 320fsb vs. Extreme4 310-es fsb.Itt van egy kis különbség,de ugye ki az aki 300 fölé megy(ezen felül +bő 3 ropi a két lap közti különbség ami nagyjából ár teljesítménybe okés is).Asussal és a Gigával folyamatos magfeloldási problémák vannak(tudom,mert tapasztaltam és utána néztem),míg az Asrock vígan oldja a magokat.Komolyabb?Ez is igen érdekes és képlékeny.Számomra az a lap komolytalan,mert egy normális CF-rendszet sem tud elvinni a 16/4-es birka cf felosztása miatt.Látod ez is nézőpont kérdése.
Ennek tudatába én viszont nem mentem flame-elni a Gigásokhoz(ahol magfeloldás&usb-s billentyűzet problémák vannak) vagy az Asus topickba(magfeloldás),mert egyszerűen nem illik. Erre van az alaplapos topick ahol lehet ajánlani lapokat(ahol én is hozzáteszem a fent említett különbségeket a két lap közt).
Összegezve.Tudunk a problémákról,köszönjük az észrevételt.Ha tudsz megoldást a problémára akkor szívesen fogadjuk észrevételeid,de ez nem tartozott abba a kategóriába -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobilinternet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest