- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Köszi. Még jön mellé bele egy 6870as másik mellé és akkor lesz teljes a kép.
(#801) kungzi: De van rajt csak alatta.Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Frankón behűtötte a 965-ös Phenomot is de az FX alatt még nem hallottam a hangját. Sokat gondolkodtam én is a H60 és a H80 között,és végül is H60 lett belőle,mert olvasgattam teszteket és minimális 1-2C' különbségeket hozott ki a teszt.
-
Tomko78
őstag
Hát nagyon szuper a alaplap egyedül a hang valami borzasztó , THX drivert nem akarja frissiteni lehet amiatt van a gubanc , viszont tuningban nagyon szuper a lap a 4 ghz vigan viszi mg a MSI K9A2 Platinumál mostanábancsak 3.9 ghz ment alapfeszen , de ez valami isteni hogy alapfsbvel 4 ghz megy a C&Q
Ja és csak egy sli hidat adtak mert ugye atinál a vgahoz jár egy cf kábel
-
Milka 78
nagyúr
Ezer köszi,már keresgéltem valami hasonlót.Jól látom a 340-es fsbt???Basszus az nem semmi
Az Asus FX-es lapok mennek a körül,ellentétben az MSI lapjaival(GD80).Ott valami gubanc van,mert 250-nél eldobják magukat(lehet bios hiba).Akkor ez a lap jó eresztésnek tűnik.lehet ez lesz vagy a Fatal1ty,bár én úgy érzem ennél a deszkánál nem nagyon kell több egy izmos 5ghz-s eredményhez(már ha kijönne a belevaló).Hát majd kiderül,hogy adnak e hozzá.Úgy fest a Bull jól bírja a magas feszt(léggel)és a szintén magas órajelet.CF híd meg nem gáz.Még a VTX-hez is jár alapból...
-
Departed
őstag
A RAM-ok alapsebességét "hivatalos" értékekre lehet állítani, jelenleg 1600 a max (egyébként 2000-res moduljaim vannak), amit belehet, ami még így is csoda, tekintve hogy mennyit bírnak az AM3-as procik vezérlői - defaultból eggyel lejjebb állította, 1333-ra.
Az új bulldozer-emmel 1866-ot OC-zva 2000 fölé tervezek menni. Vagy a CL9-et följebb tolni.
OC módban 5-10-enként lehet állítani az "FSB"-t alapesetben, ez mondjuk egy 1600-as RAM-nál 40-80-anként emelést jelent.
Ami pedig a hangkártyát illeti: egyVGA esetén egyértelmű, többnél meg lehet venni PCIE 1x-est, de az alaplapi is egész jó (THX minősítésű).Remélem minden kérdésre válaszoltam
-
Departed
őstag
Amiket írtál, többek között azokban is megfelelőek ezek az Asrock 9xx-esek.
Én pénteken raktam össze az új alapokat egy Asrock 970 Extreme4-gyel. 21900-ért vettem, és minden rendben vele, ami csak lehet. Persze a Bulldozer az majd csak jön, de azzal sem lesz gond.
MultiGPU-ban sohasem gondolkodtam, de a 2*8 PCIE miatt arra is alkalmas lenne, ha elcsábulok. Crossfire/SLI-képes, nem is tudom mi kellhet még
Egyetlen szépséghiba van csak: nincs rajta IDE, ezért DVDírót cseréltem SATA-sraAjánlom ezeket a mobo-kat!
-
Milka 78
nagyúr
"extreme overclocker or gamer" Ez jó!
Csak felpattintod a mákdarálót és már túl is vagy a csúcson.
Az USB3 is opcionális...Opcionálisan választhatsz,hogy előlapi vs. hátlapi kivezetést használsz.
Hát nem tudom...ez így kicsit drága.Ha 40ropira alá lemegy akkor lehet belevágok,de az igazság az,hogy a Giga 990FXA-UD3 bent van 34 alatt(bár a biossal már most probléma vanés nincs coax optikai a lapon ami nekem elengedhetetlen ).990FXA-UD5 ami egy árban van vele,de itt a CF lehetőségek bővebbek,de ez is Giga és ezen sics coax(meg mákdaráló felfogatási pont,így elmarad a fent említett érzés
)A GD 65-ös viszont csak 37,de ezen nincs 3 karira lehetőség(talán el leszek nélküle
),viszont van coax...nem egyszerű ez.Az az igazság,hogy vagy 40 alatt veszek lapot ami költséghatékony megoldásnak tűnik,vagy fölötte,de ha már átlépem ezt a határt8mintha a fogamat húznák) akkor már szint mindegy,hogy 42 vagy 46 és ez utóbbiban már ott a GD80 ami veszett egy lap lehet.Eddig mindig olcsóbb árszegmensben halásztam,de a vége az lett,hogy állandóan cserélgettem,piszmogtam,matattam a gépen ami a végén mindig anyagilag rosszul jött ki.Ez egyszer szeretnék egy olyan lapot ami mindent tud,mert ki tudja mit hoz a jövő... Majd meglátjuk mi sül ki belőle,de úgy néz ki az árszabások átrendeződni látszanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest