- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznoopy1977
tag
válasz
mackosajt #2706 üzenetére
Kb 10 éve vettem, mi lehet vele a baj? Viszont egy mostani 750W-os táp van benne...
Thermaltake Armor, most sem gyártanak sokkal szebbet, jobbat, nehezebbet...Az arcoskodást miből szűrted le? Hogy leírtam mit művel ez a remekmű alaplap? És rám fogták, hogy nem értek semmihez, mert nem tuningoltam otthon folyékony nitrogénnel? Pont olyan vagy mint ő akkor, sajnállak...
De tudod mit igazad van, de ettől még jót alszom, az ASRock ami álmatlanná tesz már 3-4 napja...
Szép, szép a doboza, de ez a példány sajnos nem túl jó...
-
sznoopy1977
tag
válasz
mackosajt #2701 üzenetére
Hááát én már egy 100MHz-s P1-est is tuningoltam 166-ra, szóval tapasztalatom lenne, de hogy alapfrekvencián simán kék képernyővel lefagy, az azért aggasztó.
A BIOS olyan lassan reagál, hogy egérrel képtelenség használni, hogy minek tettek ilyet
Az előző gépem egy M890-es ASUS Phenom II 550-es procival, ami 4 maggal 4GHz-n ment 2 évig stabilan, de az azon levő USB3.0 kezdetlegessége miatt gondoltam lecserélem, hát kár volt, ugyanazt a tempót tudja ez is, bár a belső satákon egész gyors.
De ez a CPU tuning nagyon nem kerek, én nem kértem meg sehol hogy belátása szerint változtassa a szorzókat, ne spróroljon helyettem a villanyszámlán
Mindenesetre van háztól - házig garancia, keddre meg is rendelem...
-
RVR400
veterán
válasz
mackosajt #2672 üzenetére
Az oké, hogy a ház fasza, de neki lapot kell cserélnie, vagy ő is keresgélheti a megoldást még jobban a FET-ek meg a tekercsek hűtésére, ugyanis még jobban meg fog ott állni neki a meleg, ha még a procinak sem lesz ott ventije, ami kicsit kavarja a levegőt. Nézegettem fórumokat, vízhűtés mellett az M5A97-es full hűtött lap is elhasal a levegőkeringés rendes hiánya miatt.
Rendeltem rá tüsiket meg lesz felette 2 db 4 cm-es Sharkoon lownoise, és minden fasza lesz. -
RVR400
veterán
válasz
mackosajt #2594 üzenetére
Befedi rendesen, de szerintem tényleg kevés lesz a hűtő, szerintem a 4 hőcső nem viszi át rendesen a melget a bordákra. Na de mindegy, átböngésztem a netet, úgyhogy megrendeltem a Macho-t végül. Tesztekben jobb, mint a H60, és nem is olyan hangos.
Macho 2 teszt -
RVR400
veterán
válasz
mackosajt #2579 üzenetére
Nos, oda jutottam, hogy vagy egy Corsair H60 lesz, vagy egy Thermalright Macho, mivel a Hyper 212 lószart sem ér. Alap órajelen Prime alatt simán felmegy 58 fokig a proci vele, és 66 foknál ugyanúgy leveszi az órajelet tuningnál. Egyébként jóval hűvösebb a HR-09U, mint amilyen volt a gyári borda, így kevésbé fűt be a proci mellett.
-
RVR400
veterán
válasz
mackosajt #2529 üzenetére
Lapcsere, vagy próbálsz Te is valamit "hekkelni" a hűtéssel. Én holnap nézek szét a kacatjaim között, hogy mit találok, aztán valamit fabrikálok. Ha a VRM bordája fölé teszel egy ventit, akkor a procihőn is nyersz simán 6-8 fokot, meg a VRM sem fog belecsipogni az órajelbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest