- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
Nem lenen ez rossz motyó,ha nem lenen benne az a szájíz,hogy költöttél rá pénzt,de sokkal nem jutottál előrébb.Nekem drága ugrás volt,de legalább vigasztal a dolog,hogy igen csak figyelemre méltó teljesítmény növekedést kaptam cserébe.Én még mindig azt mondom,hogy egy X6-tal jobban jártál volna.A BF3-alatt az is begyorsul egy X4-hez képest,nem is kicsit.Ettől függetlenül grat a vashoz
-
törölt tag
Akkor félreértettük egymást,én UEFI alatti cpu hőfokokról beszéltem.Valóban elég magas a procid hőmérséklete,nem cseszted el a pasztázást?Nálam ennyi alapfeszen 3500Mhz-n.Prime Blend tesztnél fullon olyan 54-55 fokig megy fel.
Alaplap 54 C?
Ott valami tényleg nem kóser....Illetve látom fut a BF3 is közben,akkor ellenben jó a hőmérséklet,bár a deszkának akkor se kellene közel sem ennyinek lennie.
-
Kroni1
veterán
Nem nagyon értem, hogy a gigabyte msi asus kinálatában miért nincs még mindig túl sok AM3+os lap, legalábbis én nem érzem úgy hogy a bőség zavarában kellene lapot választani, mint régebben a 770es vásárlása előtt. De lehet h csak az én elvárásaim túl magasak és ennek nem felelnek meg nagyon.. Az Asrock Etx3-as lapjai egyre szimpatikusabbak, de a front usb3at sajnálom h miért hagyták le, ami a 4esen rajta volt..
Házak közül nekem is nagy kedvenceim a cm590 és 690, de a Corsair Graphite, és Carbide 400 is faja.
-
törölt tag
Jók azok a kényelmi szolgáltatások kétségtelen,de szerintem épp a felesleges sallangok elhagyása miatt lett sokkal jobb az energia menagement az Ext 3-as lapokon.(vagy nem) Ezeknél már nem fogsz szembesülni a cpu főzőcskével,mert kijavították.Plexis házban meg nagyon jól mutat a lap,szinte egy esztétikai orgazmus ránézni az előzőhöz képest.A másik is nagyon szép,mielőtt még valaki berágna a jelzős szerkezeten
-
törölt tag
Jó deszkát választottál,nekem a kis tesó van,szép és stabil, tuning barát deszka.Pár kisebb bug van csak az UEFI-jében,de nem vészes.Amúgy meg ne lázadj,Bull tulajdonos=very very rich man ,de persze csak hardver értelemben,senki nem turkál a zsebedben,mig állod a rundót
@eldiablo: Örülök neki,hogy megoldódott,akkor ez a jó hírek estéje ma
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest