Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Danny365 #1292 üzenetére

    Még két gondolat, az egyiket megette a sok szerkesztés:

    A ToS de facto nem arra van, hogy de jure megtiltson mindent, ami benne foglaltatik. Hanem arra van, hogy hárítsa a Gameloft felelősségét, ha az ügyfelet sérelem érte. Igazából azt is beleírhatnák, hogy ha olyan kedvünk van, bannolunk, nem mondjuk meg miért, nem mondjuk meg, hogy a csalópistikét meg miért nem.

    Ahhoz, hogy a játékosok újra elkezdjék komolyan venni a ToS-t, ahhoz minimum a 2015-ös szintre vissza kellene fejlődnie a cég megbecsülésének, Customer Care színvonalának, meg kellene egy fair de hatékony anti-cheat.

    A másik meg egy tapasztalat: a profi játékossá válás felé vezető úton az első lépcső, hogy megszabadulsz a "házi feladattól".
    Az Asphalt 9 indulásától kezdve egy rat race. Folyton fáradt vagy tőle, folyton csak a következő izébizéért küzdesz, sosincs vége, és nem azt csinálod, amit te szeretnél, hanem amit a Gameloft kijelöl neked.
    Nos, A8-ban a korai kezdő szerencsések egy darabig tudtak akár ügyeskedés nélkül is közel teljes szabadságban létezni, én is tudtam 2015 végéig kb.
    Ugyanakkor akiknek segítettem, például adtam klónozott lokális profilt neki, hogy a boosterhiányos időszakban ne szívjon annyit, meg legyen credite, na azok drasztikusan javultak utána.
    Nem arról szólt már nekik a játék, hogy fapofával tolja ugyanazt a tűrhető idő/credit arányú versenyt, vagyis farmol.
    Arról szólt, hogy ha akart, leült gyakorolni, és fejlődött. Egyik ilyen magyar koma még a top25-ig is eljutott eventen, pedig csak annyi történt, hogy azt az időt, amit addig a farmolással töltött, gyakorlásra fordította.

    Most ez annyiban különbözik A9-en, hogy nem tudsz profilt klónozni, meg változókat hackelgetni, de a touchdrive miatt ki tudod váltani a kézi farmolást ha győzöd villanyszámlával.
    De a lényege ugyanaz, ha leülsz, akkor játszhass.
    Az árakat meg nem kell mesélni, amit egy bot összefarmol, az a Gameloft szerint egy autó ára. Meg ugye Mo. rossz régióban van.
    Olaszok is könnyebben kidobtak rá 120 ezer Ft-ot, hogy későn kezdte, de legyen MAXPRO Trionja neki. De egy magyar diáknak, nekem, még a 10k is húzós kategória volt lootboxra.

    De ugye a lootboxok is változtak, amikor én a saját pénzemből A8-ra vettem, azoknak a 99%-a hasznosult és tényleg éreztem hogy lendít.
    AX meg A9 ott van elrontva, hogy csak a szemét jön. Ugye a másik tuning rendszer miatt raktározni nem lehet, ha nem olyat dob, AX-ben semmi, A9-ben trade coin, tehát semmi. Most azért az x3 guaranteed-ért dobálni befelé a 750 tokeneket valódi pénzért meg eszelősnek kell lenni.

    De nem kell ezt magyaráznom, GL fórumon van egy csomó elemzés a játékosszámról, a play áruház meg vezeti a "legnagyobb bevétel" kategóriát, és ezek alapján az A9 az éppen csak kisebb bukás, mint az AX.

    Ohh, majd elfelejtettem: bár kicsit óvodás dolog.
    Soft launch player vagy.
    Nem tudok róla, hogy a Fülöp-szigeteken élnél.
    Csaló vagy te is.
    Na ennyit a ToS-ról.
    Igazából te Soft-launch palyerként többet nyertél, mint aki 3 hónapja botol, és ez nem vicc, láttam softlaunch fiókokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák