Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Szerintem igen , de a döntés az övé, mert másként minden gondért a javasoló a hibás! Az én elvem, hogy mindig használjuk a legkorszerűbbet, ami ár/érték arányban még jó. AZ ESP32 a maga kategóriájában jelenleg mindent magasan ver ilyen szempontból. De ha ragaszkodik a 04-hez, akkor nincs mit tenni, használja. Azt se tudom, mennyi memória van a 04-ben. Belefér az Arduino, vagy AT parancsokkal kell programozni? Mert ha igen, akkor kell hozzá egy másik chip is, ami kezeli. Persze lehet, hogy felmegy rá az Arduino, nem tudom, ennek talán érdemes lenne utánanézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen monitort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold