Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Láttam ezt a cikket, de azt hittem ez csak Arduinora vonatkozik. ESP32-nél nem láttam ilyen megoldásokat.
De egy nagyobb kondit (asszem 1500-as van itthon) akkor még bekötök. Tegnap este én is erre jutottam, csak még a kivitelezést nem tudtam megcsinálni.JozsBiker: igen, próbáltam 400kHz-en is, de nincs változás.
Kb 13 éve (még a fősulin) programoztam utoljára C-ben (Akkor egész jól ment, addig amíg be nem kavartak az objetumokkal). Ismerős környezet amibe kódolni kell, de soha nem tanultam kontrollert programozni. Ezt most kb 1 hónapja találtam ki, így nekem egyelőre bőven megfelel a gyári csili-vili könyvtárak használata. Majd ha már legalább a saját kódom parancsait érteni fogom, akkor hanyagolom a gyári könyvtárakat, de egyelőre azon küzdök a hardver és a szoftver úgy működjön ahogy azt szeretném, és egy 10 soros kódot nem 2 heti guglizással kelljen összeraknom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold