Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tényleg 16u2 van a lapon, és nem ch340, akkor az egy valid megoldás lehet, feltéve, ha fel tudod programozni és van hozzá ISP-d. Az eredeti UNO-kon is az volt a usb-uart chip, és olvastam róla, hogy hekkelték ilyen feladatokra, én magam nem csináltam. Mondanám még a Digispark (attiny85) lapot, mint esetleg alkalmas eszköz, a csillagok megfelelő állása esetén működik is, de nem annyira stabil.
Van olyan lehetőség amúgy, ami egy sima UNO/Nano lapból MIDI eszközt tud csinálni, firmware hack nélkül, ez GPIO-kon keresztül emulálja az USB-t, ezzel csináltam is Nano-ból midi vezérlőt. Most kerestem a projektet a neten, de nem találtam, viszont találtam ezt helyette. Hátha segít.De a legelegánsabb megoldás szerintem mégis egy Pro Micro lenne, bemenet többszöröző IC-kkel, például a 74HC595 shift regiszterrel, ebből veszel 2db-ot és máris tudsz egy 64db-os gombmátrixot kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold