Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Nem igazán arduino-s, de ilyesmire olyan cucc kell(ene) ami másnak is van, különben kivel fogsz kommunikálni? Ez pedig a 27MHz-es CB rádió, abszolúte szabálytan, és a szlengben csak "utánégető"-nek hívott végfokkal. Némelyik török kamionosnak anno kW-os végfok volt a kamionban, és simán hazaszólt az asszonynak innen is, igaz akkor addig mindenki csak őt hallotta... Sokaknak volt un. szelektív hivója, azaz a vevő zajzárral ment, és egy DTMF kód oldotta fel a zajzárat, így csak azt halotta a vevő aki neki szóló adást küldött. Az az érzésem, hogy egy lehetséges "zombi apokalipszisre" tekintettel még sokan vannak olyanok, akik megtartották az efféle készülékeiket... Sajnos én nem CB-ztem soha, de ha lett volna akkor most is meglenne (és az utánégető is
). -
válasz
Dißnäëß
üzenetére
De, kaptál választ, többet is. Én RF-re szavazok, de akár a CB is elérhető még. Mivel ezekhez nem kell semmilyen központi infrastruktúra, ezekkel lenne megoldható. Hatótáv más kérdés. Egyszerű rádió adót RPi-vel is össze lehet rakni, csak rákeresel neten... opsz. Ha nincs net, akkor annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
ekkold