Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sajnos valami nem stimmel a rendelkezésemre álló Nano-val! Továbbra is csak az "egysoros-telikarakteres" kijelzést produkálja. Életjel van, mert a kontroláló LED-ek ütemesen villognak a Nano-n. Ugyanazzal az összeállítással* (csak a mikrovezérlő más) Unoval szépen muzsikál minden, ugyanazzal a programmal. Más programmal hibátlanul működik ez a Nano...
* 16x2-es LCD, breadboard, DHT11 szenzor, 10Kohm poti, bekötővezetékek, betáp: PC USB-portja
-
Undoroid
őstag
Remek!

" a NANO ugyanazt a μC-t tartalmazza, minden UNO példaprogram változtatás nélkül fut " Pont ezzel próbálkoztam az UNO után! A méretre vágott próbapanelon szépen el tudtam volna tenni a mikrovezérlőt a kijelző mögé, de sajnos valami nem stimmelt (dugaszolós panelon) . A kijelzőn csak egy sor "telekarakteres" kijelzést tudtam megjeleníteni. Nyilván itt Én rontottam el valamit.
Újra fogom próbálniszerk: Kalapács... Neeem, de láttam pár olyan megoldást a világhálón, ami kb. ezen szerszám használatával egyenértékű volt! Pusztítás és azután csodálkozás, hogy nem megy a masina!
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Bestbuy játékok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Call of Duty: Black Ops 7
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- PH! Szakszervezet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újra fogom próbálni
ekkold