Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a témában. Van egy pár hőmérőm, páratartalom mérőm, kvarcom, kijelzőm, szeretnék összeszórni egy alap időjárás állomást, ami kiírja az időt meg az adatokat, ill. átküldi a logot wifin, ha bekapcsolom a gépet. Még RPI-hez vettem a szenzorokat, de nem volt időm belefogni az elektronikázásba. RPI-t sokallom ilyen kis feladathoz árban és teljesítményben is. Ugye működnek majd ezek ugyanúgy Arduino-val is? A wifi pajzs sokat fogyaszt, vagy elmegy egy aksival is vele huzamosabb ideig? Arra gondoltam, hogy valszeg a HTTP és polling kevesebbet fogyasztana, mint a websocket.
Ti hogyan szoktátok összerakni a műanyag/fém borítását ezeknek az eszközöknek? Honnan szoktatok szenzorokat meg borítást venni? Hol éri meg magát az Arduino-t megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold