Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • gabi256

    csendes tag

    Próbáld ki: dolgozz a 10-el, utána meg egy korábbi verzióval: nem kell bennfentesnek lenned, hogy rájöjj, milyen k***va jó lett a 10-es. Ha ez a zsákutca, akkor csak előre így tovább! :) A másik: ha símán tönkre akarták volna tenni a konkurenciát, sokkal olcsóbban is meg lehetett volna tenni: a Nemetschek a vételt túlnyomó részt hitelből finanszírozza: jó napot kívánok, szeretném hitelből bezáratni a legnagyobb európai konkurenciát. Nem hiszem, hogy erre adnának pénzt. (Skoda - Volkswagen, Nemetschek - Vektorworks stb...)
    11 meg biztosan lesz. Szerintem elég hamar. Az építész szakma számítógéppel való megoldása még kb 45%-os lehet. (A megoldandó feladatokat figyelembe véve). Van még vagy 10 év biztos fejlesztés. (felmérés, műemlékvédelem, szakágak, automatizmusok, térinformatika online, kiviteli tervek online, stb...)
    Az Allplan-Archicad meg user oldalról olyan ellentétes, mint az Illusztrátor-Corell Draw.. Az Archicados usereket az Allplan nagyon nagyon nehezet kapná meg, elveszíteni meg vagy 45000 felhasználót meg senki nem akarhat :)

Hozzászólok Aktív témák