Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    jövök akkor egy új kérdéssel, igazából már ez is tudna sok mindenben könnyíteni:

    Ha különböző elemekből pakolok össze új elemeket, és abból csoportot csinálok, akkor annak a csoportnak lehet valahogy a referencia pontjait definiálni?
    Mert itt van nekem pl egy csempe széle fugával (ez az egyik ok, amiért módosítani kéne a könyvtáramat, a mostani elemeknek nincs fugája, de igény már lenne rá, hogy látszódjon):

    Ezt most összelegózom több elemből, de ugye itt van egy rakat referencia pont egymáson, és ráadásul még nem is ott, ahol nekem kényelmes lenne, nem tudom egyszerűen összerakni, minden elemnél ki-be kell zoomolni, mert a fuga itt 0,1mm széles, és azon van a 3 pont. Jó lenne, ha tudnék csoportonként mondjuk 2-2 ref pontot kijelölni, sokkal egyszerűbb lenne az életem.

    Ez lett amúgy a végtermék:

    És ezért is lenne jó tudnom gdl-ül, mert itt a párkányok is egyedi gerendaprofillal lettek megcsinálva, de ide fugát bevinni nem tudok, illetve itt a csempe idomokat is úgy legóztam össze más elemekből, mindegyiknek van egy rakat ref. pontja, de nekem elég lenne csak a sarkain. + a renderelést is baromira megnehezíti, mert ez a kályha baromi sok elemből áll.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák