Hirdetés
- Honor X6 teszt - bíró úr, kérem
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A telefon szerintem jól néz ki. A hardver is ok, ahogy az ár is annak tűnik. Meglátjuk.
-
1dude
aktív tag
Az a szenzorsziget de ismerős...
-
pusszycat
nagyúr
Pont erre miért kellett dupla szelfi kamera? Kenjék a hajukra. Talán akkor a 14 Lite vagy lehet realme? Az úgy is gyorsan tölt.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
joey04
titán
Eredeti Xiaomi
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
fuzaco
csendes tag
Mert a Civi 2 direkt egy szelfi-centrikus készülék volt, amit leginkább nőknek marketingeltek Kínában. Azt, hogy miért ebből lett a 13 Lite, azt nem tudom, de ez full random Xiaominál. Mindenestere örülök, hogy nem vártam rá, reménykedtem, hogy a Lite egy gyengébb 13 lesz, de annak a formáját meg az IP védelmet megtartva, de ez így csak egy újabb tucattelefon.
-
Füleske
őstag
Szvsz azért lett ez 13 Lite, mert Kínában nem vették meg sokan, így zöld utat kapott a globális forgalmazás. És épp a 13 alá kerestek valamit.
Ennél jobb vétel lesz ugyanennyiért a Poco F5 Pro (Redmi K60), persze azt sem a K60 Pro - ból nevezik át, mert az már túl jó lenne a globális piacra. -
Tapsyfüles
aktív tag
Hát ez sajnos nálam nem gyere be, ezt kihagyom... Pedig már a Mi8 Lite-at szeretném cserélni
#8Füleske Poco F5 Pro az komoly belsővel rendelkezik, az tetszik ahogy most elnéztem, de mire ideér, szerintem húzós lesz az ára.
Én egy X5 Pro-val is megelégednék, most 135 körül van a 8/256-os verzió.[ Szerkesztve ]
-
Füleske
őstag
válasz
Tapsyfüles #9 üzenetére
Annyiba fog kerülni, mint a 13 Lite. Hogy ez húzós vagy sem, azt majd mindenki eldönti magának.
De az X5 Pro is jó a 13 Lite helyett. -
Lite verzióba minek ilyen drága SoC? Inkább adják 300€-ért és vegyenek vissza egy szintet a prociból, nem mindenki futtat fft teszteket miközben nyomja a krájzisz 96-ot 8k-ban.
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
-
<Adamsky>
veterán
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Óriási!
Gondolom Hugo Barra-nak is ilyenek miatt lett anno tele a t*ke, és hagyta ott a márkát. -
Gerybut
tag
EZAZ!!
Ott van az okosszigetSonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
Graphics
Jómunkásember
Szeptemberben már ott volt...
Ez nem sok újdonságot hozott.Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
<Adamsky>
veterán
" ... beleszólása se volt ... " - lehet, bár szvsz. pont ez lehetett a baja, ill. nem akart asszisztálni ehhez a fogalmatlansághoz, ami ott megy.
#17 Gerybut
Én az Apple helyében eljuttatnék egy kémfotót a Xiaomi-hoz, amin egy f@** alakú mobil van. Szerintem tuti lemásolnák. Lenne mulatság -
-
Graphics
Jómunkásember
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
bumm bumm
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy európai viszonteladó élesítette véletlenül a termékoldalt, a mobil február 26-án kerül bemutatásra.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K486
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Pro Max Gold 64GB K485
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K483
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Mini Kék 128GB K482
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest