- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Az egyetlen értelmes mondatod "" Legközelebb majd jobban utána megyek mielőtt válaszolok, kösz hogy felhívtad erre a figyelmemet."""
A többi csak felesleges/értelmetlen okfejtés, húzzod a semmit, és megint nem a témánál vagyunk.
A legutolsó kirohanásodkor legalább 30 értékelhetetlen hozzászólásodat törölték egy Huaweis topikból.Ui. Köszönöm a hozzászólásod,miszerint is nálad tökéletes 1080p-ben.
Respect -
Giovan!
addikt
Én is köszönöm, hogy megosztottad velünk, hogy nálad problémák adódtak, ha esetleg a jövőben belefutok valami megoldási javaslatba, majd szólok.
Szerk: Egyelőre ennyit találtam.
A személyeskedést mondjuk láthatóan nem akarod elengedni, dehát gondolom ez nálad belefér a szakmaiságba...
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
hadam98
senior tag
Na jön végre a várva várt Palmer, jövőre jönnek a második évadok valamint a Foundation. Sajnos eléggé be tett a koronavírus a szolgáltatásnak de legalább meghosszabbították az 1 év ingyenes TV+ előfizetést.
Jövőre indulhat be a szolgáltatás, legalábbis ha nem jön közbe semmi. Csak az a gond nagyot kell menniük mert jön az HBO Max és a Disney+ is. -
K1nG HuNp
őstag
TMS 2. évadról van már valami? Már 2x nézem ujra az első évadot..
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
aktív tag
válasz K1nG HuNp #255 üzenetére
A 2. évad forgatását októberben folytatták. (márciusban leálltak a járvány miatt)
Szerintem leghamarabb év közepén tér vissza, rosszabb esetben év végén.
Az Apple TV+ sorozatok közül ez várom a legjobban.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
hadam98
senior tag
Januárban a Dickinson és a Servant második évad valamint a Palmer filmen kívül várható más?
-
modflow
veterán
A TV távirányítóján mit kell megnyomni, hogy lássam, mennyivel tölt és milyen a felbontás a stream alatt?
Infó gombra nem csinál semmit....
Netflix kiírja ezeket az infókat. -
-
Kaba
veterán
Sziasztok!
Új Apple eszköz lett vásárolva.Az 1 év ingyenes Apple TV+ regisztrációnál melyik fizetési módot célszerű megadni?Előre is köszi. -
hadam98
senior tag
Na van egy olyan megérzésem, hogy az Apple lesz aki felvásárolja az egészet.
Eladósorba kerülhet a Bond-filmeket jegyző MGM
[link][ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Servant, Dickinson második évad, Losing Alice, Palmer ez mind januárban
-
Kaba
veterán
Februárban For All Mankind 2.,The Snoopy Show.
Ez követően,The Morning Show 2.,See 2.,Foundation,Ted Lasso 2.,Acapulco. -
hadam98
senior tag
Na srácok, ki adták ma a For All Mankind - Season 2 Trailer-t és nagyon ütős lesz
Nézzétek meg, nekem kár volt mert most nem győzöm ki várni. Február 19.[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Úgy látszik, hogy az ingyenes időszakot kitolják Júliusig.
-
Kaba
veterán
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Van a Samsung tévémen Apple tv alkalmazás. Van Apple ID. - m is. Bejelentkeztem és választottam az egy hét opciót. De egy csomó filmre azt írja megvasarolhato x ezer forintért vagy kölcsönözheto. Ez tényleg így van? Mert így annyira nem megérős. Mint mondjuk a Netflix vagy az HBOGO.Koszi
Oppo Find X5 PRO
-
Alex91
félisten
A sajat tartalmait ered el az elofizetessel. Jelenleg valoban nem olyan nagy a valasztek. A tobbi pedig elofizetesen kivuli tartalom, amiert kulon kell fizetni.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Maxxy10
addikt
Summer 2021:
Central Park season two
Home Before Dark season two
Lisey’s Story
Mr. Corman
Ted Lasso season two
Home Before Dark season two
The Morning Show season two
Truth Be Told season two
Physical -
Adama123
aktív tag
Ősszel: The Foundation, See S2.
-
huzso62
friss újonc
üdv Mindenkinek. Tavalyi készülékvásárlás miatt júliusig van ingyenes Atv. Most vásároltam egy Apple tv4k-t. Hogyan lehet hozzáadni az újabb 1 évet és mikortól számít ?
-
Kaba
veterán
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Beakad a menet ott, hogy szeretnék elôfizetni. Apple Pay-el minden rendben aztán visszadob oda, hogy Próbálja ki ingyen. És ezt tudom ismételgetni.
-
Kaba
veterán
1 év ingyenes Apple Tv+ jár (családonként/Apple Id),függetlenül az eszközök számámától,így a második eszközt a másik felhasználónak kell majd a saját Apple ID -jére regisztrálni,,hogy megkapja az ingyenes évet.
A regisztrációt követő 30 napon belül kell aktiválni.Amennyiben valamikor le akarod mondani,akkor közvetlenül az 1 év lejárta előtt célszerű ezt megtenni,mivel ha korábban lemondod pl.a 4 hónapban,akkor egyből megszűnik az ingyenes év.[ Szerkesztve ]
-
B.i.L
senior tag
Köszönöm,így tudtam én is. Alex91 neked is.
Felhívok valakit,mert már volt 1 év ingyenességben részem.
Ha minden évben veszek valamit,akkor nem tudok 1 appleid-val regisztrálni? Ez nem világos,a másik : ha veszel Apple készüléket,vettem.
Mind1,majd kiderül.Horgászni mentem...B.i.L
-
B.i.L
senior tag
Ezt hol van leírva,mert a sok teendő miatt(meg a 3 műszak),lehet átsiklottam felette.
Megvan.... #202[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Kulfoldrol is elerheto a magyar felirat stb?
-
hadam98
senior tag
Megérkezett az előzetes mi várható TV+ idén.
Azért na, az Invasion és a Foundation idén a két legkomolyabb sorozat lesz. Brutálisan igényesek. Kezd komolyan beindulni a szolgáltatás. -
hadam98
senior tag
Még nekem is. Hatalmas plusz, hogy alapból konkrétan minden magyar felirattal érkezik. Magyar előzetes, leírás de még a Borító is magyar. Nagyon is foglalkoznak mindenkivel. Ha lejár az ingyenesség én azután is előfizető leszek mert Apple Music régóta elő van fizetve, plusz ha már hozzá teszel egy Cloud csomagot akkor ott vagy, hogy veszel egy Apple One családi csomagot és abba TV+ -tól kezdve minden benne van. Szerintem mindenképpen meg éri a szolgáltatás. Az előzetes pedig mindent elmond, hogy saját gyártású filmek és sorozatok jönnek csak. Egyre több minden jön, lassan be indul és ha már 10 tartalom érkezik egy hónapba bőven elégedett leszek, főleg ha továbbra is ilyen igényes az összes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Revolut
- További aktív témák...
- Jones Flagship 158 snowboard Ride T6 alumínium kötéssel eladó
- Canon A-1 Kit, Kifigástalan Állapotban, Minden Tartozékával!
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook, i5, 8GB, 256GB, WIN10/11
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó számítógép-alkatrészek csomagja állapot ismeretlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest