- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Igen úgy. Ez Németországban minden nagyobb áruházban a pénztár mellett kapható. De fel is tölti neked a pénztáros az accountod annyival, amennyivel akarod. Ez Magyarországon nem működik még. Arra ügyelj, ha amcsi az account és német kártyát veszel, akkor régiót kell váltanod az összeg felhasználásához. (Ez minden országnál így van, vissza akkor enged, ha elfogyott az összeg vagy törlöd.)
-
brumi1024
veterán
Egysoros az enter, szélesebb a bal shift, a 0 helyén lesz a hosszú í, a nulla pedig a ctrl+shift+0 (felfestés szerinti) kombinációval érhető el. Szerintem nem zavaró, bár én vakon gépelek, programozáshoz meg egyértelműen sokkal jobb választás. A fólia szörnyű, szvsz.
(#18685) g4bb3r: Nemrég adtam el az 1 éves 15"-os mid 2012 Pro-mat makulátlan állapotban, becsomagolva újnak nézték (megvolt még a letéphető fóliám is). Nem használtam tokot és hordoztam, de figyeltem, hogy hova teszem le (ne legyen az asztalon ami összekarcolhatná) és nem húzogattam az asztalon, hanem megemeltem. Kis odafigyeléssel gyönyörű állapotban tarthatóak ezek a gépek, és ez manapság ritka.
-
-
brumi1024
veterán
Szerintem az első. Ha jön valami akkor az majd csak tavasszal és valószínűleg csak "facelift", tehát ha van akkor csendben megkapja az intel félidőbeli +100 MHz-es "újabb" procijait. A Broadwellig nem lesz értelmes frissítés, ami meg inkább Q2-Q3 szerintem a hírek alapján.
-
TheMarci
addikt
Azért, hogy nézed az oldalt, hogy milyen jó árak, de mind elfogyott, na nem baj, ha már ott jársz, veszel egy másikat drágábban.
Szerintem nem jön mostanában új verzió, arról írtak volna már net szerte. Meg apple laptopoknál nem nagyon szokott leárazás lenni. -
Fr3eWar
őstag
Szia.
Én is gépvásárlás előtt állok.
Már meg is rendeltem egy tagtól itt az aprón.
A magyar/német apple importőrön keresztül szerzi állítólag.
Megbeszéltem vele, hogy írunk papírt is az adás vételről.
Mondta hogy ott helyben is felhívhatom az apple-t hogy ellenőrizzék le nekem a serial numbert hogy tiszta-e.http://hardverapro.hu/apro/macbook_air_es_retina_macbook_pro
-
tDr1v3r
veterán
Hát igazából lehet, de nem feltétlen érdemes... a processzorteljesítményt ugyanúgy használja ki a Windows és az OS X is, a GPU az ami bottleneck, mert azt intenzívebben használja OS X - például nálam ezért (Late 2007-es fekete) fut szarabbul a Lion a Windows 8-nál.
A Stef@N által linkelt gépben erősebb a GPU az enyémnél, de hallottam már rá panaszt hogy nem futnak rajta annyira simán az újabb rendszerek (ML, Mavericks) mint régen... nekem ez a parám velük (Apple = smoothság nálam), meg az hogy végülis egy 2006-ban megjelent processzorcsalád tagja a CPU, egyszerűen nem éri meg így szerintem.
A videolejátszás (YouTube-on Flash-el) tudja terhelni a gépet, de ez az Adobe sara inkább. A külső appos filmlejátszás nem szokott problémás lenni.
-
Rover623
félisten
Azért ez ennél komolyabb cuccnak látszik.
T-Mobile-os SIM kártya volt benne, a súlyából arra következtetek, hogy akku is van benne. Minőségi műanyagból jól össze van rakva. Az alma logó kicsit bazárinak tűnik rajta mert domború, de rendes "használati eszköznek" néz ki!
Gyártó vagy típusjelzés nincs, se kívül se belül... -
-
marceeh
tag
Cyberport ist "Apple Autorisierter Service Provider" (AASP)
tuti,én is náluk vettem a laposom,csak németben.Egyszer volt eddig szervízben.. sorozatszám alapján rendben is volt!
-
plus44
veterán
Teljesen egyfelé jár az agyunk. Ezzel a géppel nekem meglenne az ultimate hordozható gép. 2 kiló, nem egy ultrahordozható valami, ugyanakkor a 4+ kilós Alienware gépeknél sokkal kisebb és könnyebb, nekem nem okoz majd gondot ezzel rohangálni. Teljesítményben simán hozzá az elvárt szintet, és alkalmi játékra is bőven elég. Nekem jelenleg ez az a gép, ami minden felhasználási területen hozná a maximumot. Egyedül baj az ára, de ez már Apple kuriózum lassan.
-
Xero
nagyúr
Csattogj be az XMS-be és beszélgess vele, vagy keresd meg iChaten.
Alapvetően egy egyszerű user geek volt, aki váltott Mac-re, aztán rájött, hogy erre lenne még plusz kereslet itthon. Jó gyerek, nem felejtette el teljesen honnan indult.
Hasonló figura még iJoe, de neki teljesen más a stílusa. Őt is nagyon kedvelem, bár ő még kemény vonalasabb Mac user. WinPC-je soha sem volt, szóval teljesen más a szemszöge is.
-
joey04
titán
-
e30st
tag
fog működni, supporthoz meg azért nem írják oda, mert vannak rajta olyan gombok, amiket nem lehet majd használni, valamint a klis bluetooth érzékelő miatt. A mac alapvetően nem szereti az ilyen bluetooth izéket, mert van a gépben beépítve, és a maces egerek nem használnak ilyen külső kis USB bluetootht, hanem közvetlenül a gép bluetootához csatlakoznak.
Amúgy a magic prefs nevű kiegészítővel egész pofás kis funkciókat lehet hozzárendelni az ilyen egerekhez is.
-
MajaG
senior tag
Én is T-nél vettem. Annyira nem lesz hátrányod belőle, hogy a laptopot pl én regeltem be magamnak, ha nem lett volna rossz alapból a lapos, akkor még mindig el sem kezdődőtt volna a garim...
Kedves T-s kollégák annyira sz@rnak rá, mint a húzat, sőt jó tanács, ne is hozzájuk vidd, hanem egyből az apple szervízbe ha gondod van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest