-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
MacRumors-on kaptam egy viszonlyag realális választ.
"I don't think the classic line would get Haswell, unless they would remove the superdrive and start supporting SSD on the classic line as well, which doesn't make sense as they already have that on their rMBP line. Though, Apple could place some kind of fusion drive in the classic line (combination of SSD & HDD), which would give a Haswell processor more sense. But I doubt they will. It seems more likely that they will switch to only retina MBP's, with Haswell."
Ez igaz lehet
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A síró nős "igazi" first world problems mémekkel az a baj, hogy mindegyiken egy konkrét esemény van.
Ez amit bepakoltam ide nyilván valami béna memegeneratoros cucc, de hirtelen nem találtam jobbat, ami neutrális szöveggel lett volna megcsinálva.
Ennyit szeretnék még hozzáfűzni.
-
Igen a nyelvállítás megy menűből..
A US billen és géppel meg lehet szívni, mert a bill csere Nemzetközi angolra vagy másra - drága. Valami még kell hozzá a beépítéshez.
Onnan tudod, hogy US, hogy a hülye amiknak rá van irva, hogy Command, Controll, Shift.. Továbbá nem tartom kizártnak, hogy a szóköz is rá van firkálva.Nekem német van most. Kiváló a svédhez és finnhez is.
-
Gicz
addikt
Most a 4. Macemnél tartok ebből 3 használt volt.. Ha értesz hozzá kicsit, bele nézel a gépbe, akkor minden oks.
Újonnan magyar billel sosem vennék annyira drága szerintem. Az egyetlen új gépem az egy amcsi billes 13 MBP i5 volt. Használtan volt air 1, aztán 13" 2.26ghz c2d Pro, aztán a sandys i5 13" Pro, most pedig 15" Pro i7 4 magos.
-
A figyelmeztető jeleket észre lehet venni.
Én magam ismerőstől veszek inkább. Ha valaki pl szerelő is - akkor okés. Jelenlegi PPC powerbukszát is ismerőstől vettem. A legjobb konfig - nekem elég. Az akksi kissé gázos, de ez legyen a legnagyobb gondom.
iJoe pl? Rá nem gondoltál?
Keraport? És ő? -
Nézd meg, hogy a piacon a kedves vevők mennyiért szeretnék eladni a gépeket és vonj le abből úgy 30-40%ot. Ha boltos - akkor meg még többet! Van olyan aki az újak piaci ára felett akar értékesíteni még mindig, mert "amerikánus és csúúúúúcs felszereltségű - ilyen az eu piacon nem is volt!" Mindenkinek van egy kivánsága persze - aztán meg ott rohad rajtuk a gép egy évig és nem értik miért?
Hozzáteszem - kivételek persze vannak. /Na, azokat el is viszik "10 perc és 3 napon belül".
/
-
viserion
tag
esetleg a hackintosh meg egy jarhato ut, akar csak kiprobalni. bar laptopnal eleg maceras a kulonbozo alkatreszek kompatibilitasa miatt, de asztalinal megvan hogy mi az, amivel biztos megy.
illetve ebay. magyarorszagon meg hasznaltan sem eri meg, csak talan szeriafrissiteskor, apr akcioval. -
Nem hinném, mivel a 3 felsorolt kiegészítőt rengetegen használják a világon. Meglehetősen idegesítő, hogy az ember vesz egy drága gépet és a böngészés lényegesen döcögősebb, mint a kollégám 130 ezres laptopján.
Amúgy ki lehet kapcsolni a kétujjas lapozás effektet (swipe)? Úgy kellene működnie, mint amikor a vissza gombra kattintok. Nem találtam lehetőséget rá...
-
Barett 50cal
senior tag
Szia
Sajnos mivel nem azért mentem, nem is foglalkoztam velük, csakláttam, hogy rohadt sok van belőlük, de szerintem aki 200at ir az igazat mondd. Figyelj, ha budapesten vagy környékén laksz, nincs veszteni valód, ma reggel fél11-11fele alig voltak, holnap annyian se lesznek. Menj el, és tuti találsz valami kedvedre valót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest