- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
1995M #128360 üzenetére
A @ kérdés jogos, főleg a command+Q funkciója mellett, de az az igazság, hogy így is hálás vagyok, amiért külön be lehet állítani a rendszer input és output nyelveit, és nem sza...khm... szakad tőle össze az egész MacOs.
Azt hinné az ember, hogy ez egy alap dolog, de a munkahelyem Windows-t használok ugyanazzal a felütéssel (angol nyelvű rendszer, osztrák régió, magyar billentyűzet kiosztás), és a Windows ezt nem tudja lekezelni. A rendszer 80%-a angol, néhány szöveg, főleg Teams almenük németül vannak, de a OneNote a billentyűzet beállítása miatt magyarul, mert hát miért is lenne egységes a többi Microsoft first party programmal. Nem tudom, hogy miért megugorhatatlan feladat, hogy minden angolul legyen a gépemen, de mit várunk egy olyan cégtől, az általad említett Excel parancsokat is magyarította. Így utólag azon is csodálkozok, hogy anno Windows XP SP2-t használhattam, nem pedig Ablakok TP SCs2...
-
titi12
aktív tag
válasz
1995M #128360 üzenetére
Egyszerűen átrakhatod magadnak a „gyári” magyart átszerkesztve.
-
-Skylake-
addikt
válasz
1995M #128296 üzenetére
mondok egy sokkal egyszerubbet: onnan lehet tudni, hogy nem kell foglalkozni az ssd allapotaval, hogy nem lehet kicserelni az alkatreszt. onnan lehet tudni, hogy nem kell foglalkoznod egy akku allapotaval, hogy nem lehet kicserelni. ez nem azer van, mert az apple abbol el, hogy szervizben ssd-t cserelget tizmillio szamra, hanem azert mert olyan elettartammal van tervezve a komponens, ami fedi az atlagosan a fogyasztonal toltott idot. es pknt az van amit te is irsz egyebkent, hogy mire elkezdene problemat jelenteni, addigra elkezd problemat jelenteni mar mas komponens is.
ha olyan worklfowd van, ami megeszik egy SSD-t hasznalhatatlan szintre, ott mas komponens is elfogy 5 ev utan.
ha nem cserelheto egy alkatresz akkor az egy egyenes uzenet arra, hogy nem is kell cserelned. ha nem kell cserelned, akkor foglalkozni sem kell vele. nyilvan ez telefonnal masodik/harmadik tulajnal lehet problema, de hat ugye azt nem lehet felroni egy gyartonak hogy az elso eladasra tervez, hiszen az elso eladasabol lesz valojaban penz. ez mindenre igaz a bolygon kb, nem csak az applere. -
markknight
veterán
válasz
1995M #128293 üzenetére
Én is ezt gondolom, bár van valóság alapja. A céges gépem már rég kihullott volna a francba mert folyamat letöltök és törlök dolgokat, szóval marhára igénybe van ám véve a hardver. És itt nyilván nem 5-10 megás dolgokra gondolok, hanem 20-30 gigás fájlokra.
Ezzel szemben DriveDx-ben ezt látom:
-
markknight
veterán
válasz
1995M #128169 üzenetére
Teljesen jó szerintem ez a mosolygós arc amúgy. Mielőtt ezt megváltoztatják, legyenek kedvesek a DVD playert, a chesst, meg minden 2000-es évek elejéről ránk száradt gyári appot törölhetővé varázsolni. Ráadásul a chess annyira agresszív, hogy nem tud abba a mappába maradni amibe raktam, amint olyan telepítek egyből nyit magának egyet és berakja pofátlanul be is rakja magát oda.
-
Smiley
addikt
válasz
1995M #127698 üzenetére
Igen, csak ez a hozzallassal feleljuk az osszes eroforrasunkat... es vegtelen mennyisegu szemetet termelunk. Egy 10+ eves gep szamitasi kapacitasa boven eleg lenne most is egy atlag ember napi dolgaihoz, csak software-sen tesszuk lehetetlenne. Engem pl egyre jobban zavar az osszes ilyen. Aki szerint pedig ujrahasznositjuk oket, papiron valoszinuleg igen, amugy erdemes rakeresni ghana es a kornyezo orszagok hulladeklerakoira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest