- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #113628 üzenetére
Beállítottam, amit javasoltál. Működött is szépen, addig, míg ott nem kellett hagynom 10 percre a készüléket. Meglepődve tapasztaltam, hogy hibernálásból kellett visszajöjjön. Lecsukva sem volt.
Lehet inkább a másik stratégiát követem, inkább kikapcsolom, ha tudom, hogy nem kell és minden más esetben maradjon a sleep.
-
Pano
addikt
válasz
Oliverda #113628 üzenetére
Én mérnökként biztos nem akarnám lefedni azt az eléggé rétegigényt, hogy 7-8 nap alvó állapotot kitoljam más megoldással.
Nem is értem amúgy, hogy ha valaki vásárol egy ennyire drága eszközt az ilyen sokáig hozzá se nyúl, hogy kelljen a hibernált állapot/hibrid alvás a kikapcsolás helyett?Szerintem az alacsony töltöttség mód az korlátozza a háttér szinkronizációt.
-
bmakszim
őstag
válasz
Oliverda #113621 üzenetére
A Find My is ennek köszönhetően tud működni Mac-en.
Én pl Szegeden tanulok levelezőn és legutóbb messze parkoltam le az egyetemtől, hogy ne kelljen fizetni érte. A laptopot pedig a kocsiban felejtettem az anyós ülésen (persze táskában). Az egyetemen ülve mégis 3-4 perces update-et kaptam a laptop helyzetéről, így valamennyire nyugodtabb voltam, hogy 3-4 perce még ott volt és nem törték fel miatta az autót.
-
válasz
Oliverda #113615 üzenetére
Köszi, kipróbálom. Jó dolog, hogy instant megy a gép, de az én szokásaimnak ez nem fontos, főleg nem az akkut terhelve.
plejik: ha bekapcsolom a gépet, akkor miért nem ér rá megjönni
Értem, hogy kényelmes, hogy nem kell várni az imessage szinkronizációra, de nem világ vége talán. Ha valaki állandó és nem eseti jeleggel használja a gépét, akkor persze, nem tűnik fel a minimálisan többlet energia fogyasztás.
-
SharpSA
veterán
válasz
Oliverda #113617 üzenetére
Lehet neked nincs rá szükséged, de van akinek pont jó az, hogy felnyitja a gépet és nem kell várnia például a levelek letöltődésére, hanem ott van minden és máris dolgozhat. Ez kb ugyanolyan, hogy mi szükség van arra, hogy csak felnyitod a kijelzőt és azonnal használhatod is. Jó volt az ahogy korábban: kikapcsolod a gépet és majd vársz mire bekapcsolás után használható lesz. Ha nem kell ez a funkció, akkor az adott programnak nyomni kell egy CMD+Q-t.
Azért nem minden program ébreszti fel a gépet, de például a kijelző lecsukása előtt érdemes minden csatlakoztatott eszközt leválasztani (ha hosszabb ideig nem lesz használva a készülék), mert azok is szívhatják az akkut. -
-Skylake-
addikt
válasz
Oliverda #113580 üzenetére
az X ota varom, hogy vajon mikor jon el a pont ahol az r=1 tomeg felfogja majd, hogy a noccs az NEM a kijelzobol vesz el teruletet, SOSEM abbol vett el, hanem a noccs mellett, PLUSZ kijelzoterulet keletkezik. ez valahogy nem megy at, de mar nem csodalkozom semmin se. btw az mar csak a hab a tortan, hogy soha az eletbe eszre sem veszed igazabol. valahogy szinte senki nem fogja ezt fel...
-
Aaron14
őstag
válasz
Oliverda #113534 üzenetére
A 3 éves legjobb tudomásom szerint a gép vásálásának időpontjától indul, az éves viszont az Apple Care+ megkötésének dátumától, illetve az éves konstrukció automatikusan megy tovább 3 év múlva is és egyszerre kevesebbet kell kiadnod. Én ezért választottam az éves konstrukciót.
-
ricogsm
őstag
válasz
Oliverda #113518 üzenetére
Most ha UK kártyával kötöd, és UK Legal Notice vonatkozik rám akkor itthon nem kell fizetni önrészt ha beviszem hivatalos szervizbe? Ez kicsit bizonytalanít.. de ha így van máris kötöm meg
És köszi
Kedves Aaron14 mivel támasztja alá, hogy nincs önrész? Most a hangsúly számomra az önrészen van.
Épp olvasom a redittet : https://www.reddit.com/r/mac/comments/n4pm9r/is_it_worth_purchasing_applecare_plus_for_an_m1/Igazából volt már valakinek tapasztalata Apple Care+ -t illetően?
-
ricogsm
őstag
válasz
Oliverda #113516 üzenetére
Nézd csak meg ezt. https://macmyths.com/applecare-for-macbook-pro-air/
én olvastam de itt szerintem nincsenek tisztába az önrésszel mert nem említették.
és ha azt nézzük ,hogy kávé beleöntésre már 229 font az önrész + 189 font amit befizetsz.
Ha nem lenne önrész nem írtam volna le ezt a posztot.
Sőt én nem vagyok laptóba öntős fajta sem így ez a veszély nem fenyeget.
De az aksi csere is igen érdeke mert 129$ ért cserélik USA-ban. Itthon mennyi egy MacBook akku csere mondjuk az Almáriumba?És köszönöm ha hasznos hozzászólást! Sokat segítettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest