-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
tuzpenge #72883 üzenetére
Nekem Paragon van, amióta megvan, többször is rendezgettem a két régi és a hordozható vinyóm tartalmát (sakkozni kellett a fájlokkal, hogy egy vinyón maradjon a több hely, ne pedig a hármon kisebbek... humán defranment hehe
)... lényeg, hogy semmi probléma nem akadt a hosszadalmas másolások közben. Nagyon meg vagyok elégedve a Paragonnal, nem bántam meg a vételét, azóta jelzi hogy van frissítés, de én nem frissítek, nehogy elkurjantsák.
-
Rage47
veterán
válasz
tuzpenge #71965 üzenetére
ugyanezt az egeremet használtam már 2db wind10-es gépen is és azok szakadoztak. nem olcsó laptopokról van szó...
macen soha az életben nem szakadt még. ugyanez igaz az Airpods-ra is. win10-en esélytelen nálam sajnosegérnél annyi a gáz, hogy a görgetés nem folyamatos, hanem ugrál. ahhoz van valami évi 20 dolláros app, amit ha felraksz, simán fog görgetni, mintha magic mouse lenne vagy touchpad
-
freelanced
addikt
válasz
tuzpenge #70480 üzenetére
Most őszintén, ha megnézed a tendenciát mondj egy reális árat ami neked elképzelhető az új Macbookért. Miért lenne olcsóbb? Én támogatom a kollégát, magam sem tartom valószínűnek, hogy lesz a mostaninál olcsóbb Macbook.
Negyed annyi tapasztalatom sincs mint az itteni embereknek de ezt még én is látom.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
tuzpenge #69839 üzenetére
Nyitsz egy terminált és beírod:
ping mobilarena.hu, ha visszaír valami hasonót "64 bytes from 92.61.114.179: icmp_seq=0 ttl=56 time=22.357 ms", akkor a net oké és a böngészővel van baj, ha valami ilyet, hogy requested timed out, vagy más szöveget, akkor már nem oké,
akkor ctrl + C-vel megállítod (nem CMD, CTRL)
és beírod mondjuk:
ping 92.61.114.179
elvárt szöveg ugyanez, megint CTRL + C-vel megállítod.
És ha nem az első szöveg van (vagyis a végén egy time=X ms), akkor megírodÉs kitaláljuk mi a baj.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
tuzpenge #69829 üzenetére
ott valami más lesz a bibi, olyan nincs,hogy a droidnak van nete, a macnek nincs...
nézd meg nincs valami beállítás a notin, vagy a routeren, akármi véletlen...kieg.: akár az smc reset segíthet, de akkor nem lenne szerintem net sehol sem... rendesen csatlakozik az asushoz?
-
Head88
addikt
válasz
tuzpenge #69006 üzenetére
Egyszer megpróbáltam (bga station híjján egy forrólevegős forrasztóval) egy ilyen munkát de sajnos nem sikerült. Valószínű az egyik ram chip is hibás volt. Szóval reball munkákat inkább nem vállalok el. (szeretem tényleg megjavítva visszaadni a gépeket a tulajdonosuknak
)
A reballhoz kell pár dolog.
pl: megfelelő stencil, jó ha van chip satu, megfelelő minőségű golyók, a legjobb minőségű ragadós flux, tűhegyű műszerész csipesz,egyéb kellékek, forrólevegős forrasztó, vagy ha nagyon el van eresztve valaki akkor egy minőségi BGA station (pre-heaterrel) -
válasz
tuzpenge #68986 üzenetére
Igen ezt néztem most én is, hogy i5 400eft (áfa nélkül 300eft). Az már nekem nagyon sok. Ezt a mac-et is azért néztem, mert 128-as áfa nélkül jelenleg 220eft és efelé nem is mennék.
Esetleg az járható lenne, hogy távoli asztallal a viszonylag erős pc-mhez csatlakozok, ha kell a win?
-
Eszleny
aktív tag
válasz
tuzpenge #66916 üzenetére
Itt van egy leírás, hogy hogyan lehet megoldani Imagemagic-kal, de Terminal és shellscript használat kell hozzá.
-
Syl
nagyúr
válasz
tuzpenge #64017 üzenetére
Sok éve van már arcalapú feloldás a telefonokban. Az Apple csak (nagyon ügyesen) belevitt némi csavart, hogy sima fotóval ne lehessen átverni.
(#64018) Rob\'s
Nyugi, nem kell neked almás telefon
Én is elvagyok a Macbookkal meg a Honorral.
A lányom pár hete cserélte az i6-ot i8-ra és a hatost használtam egy hétvégén. Aztán gyorsan ment az apróra és már az új gazdája nyomkodja. Megjegyzem, nem ez volt az első iPhone-om - előtte volt 3G, 4S, 5. -
vasi89
őstag
válasz
tuzpenge #64012 üzenetére
az iphone X szerintem kifejezetten csúnya és emiatt nagyon zavar hogy sokan ezt a trendet követik. Habár a galaxy S9, ha minden igaz iphone X árban lesz, cserébe s8 tudással akkor biztos vagyok benne, hogy minden gyártó meglépi ezt a nevetséges árszintet így részemről a 2017 utáni telefonok alapból kilőve
nincs az a feature ami számomra megérne többet mint 200e. A macbookok árazásáról nem is beszélve amit szeritnem szintén követni fognak szintén a többiek, fantasztikus. Habár az OSX még mindig sokkal jobb mint a win de ios vs android téren én ezt nem jelenteném már ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest