- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #18441 üzenetére
Kicsit más megközelítés: ahogy az előttem szóló mondta, az alapműveletek a Spotlight-tal is elvégezhetőek, de én javaslom az Alfred-et. Ez tulajdonképp egy Spotlight++, egy kereső kicsit továbbfejlesztve, szerintem nagyon jó. Be kell állítani egy tetszőleges (akár a Spotlight CMD+Space) kombinációra és rengeteg dolgot tud, sok dologban többet, mint a Spotlight. Ilyen például a számológép, amit az = jel + tetszőleges támogatott művelet vagy néhány függvény beírása után kiadja az eredményt, és nem kell hozzá semmilyen másik programot megnyitni. És minden számítást el lehet vele végezni, ami gyorsan kellhet. (Az alapműveletek esetén pedig még = jel sem kell.)
-
Eszleny
aktív tag
válasz
runner 125 #18441 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésed, de megpróbálok rá válaszolni.
Ha a böngésző nincs teljes képernyőre téve, akkor az újonnan megnyitott számológép a böngésző felett kellene megnyíljon (abban az esetben, ha nincs egy fix asztalhoz rögzítve). Ha már korábban meg volt nyitva egy másik asztalon a számológép, akkor oda fog váltani. Ha fontos, hogy mindig kéznél legyen a számológép, akkor a Dock-on beállíthatod, hogy minden asztalon megjelenjen.
Egyszerű számolásokat a Spotlight segítségével is elvégezhetsz. Vagy vannak számológép programok, amik a menüsorból elérhetőek.
-
Misi1979
őstag
válasz
runner 125 #18436 üzenetére
Én ezt használom: appstore
-
Eszleny
aktív tag
válasz
Dashboard widget-tek asztalra pakolásával kapcsolatosan ezeket a programokat találtam: WidgetRunner és Amnesty. Nincs személyes tapasztalatom velük.
Ha csak az időjárásra van szükséged akkor megnézheted a Degrees programot, ami a menüsoron mutatja az időjárást.
A Geektool segítségével az asztalon megjeleníthetsz egy csomó információt. Kicsit bonyolultabb használni, de nagyon testreszabható.
-
Criton
veterán
válasz
Hát, ha nem vetted meg, akkor egy idő után eltűnik.
-
Blaise
veterán
válasz
runner 125 #18433 üzenetére
Megvetted a programot?
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #18379 üzenetére
+1
Gyáriak közül is csak a gyakran használtakat hagytam ott + kiraktam, ami nem volt ott alapból, de sokat használom -
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18355 üzenetére
Transmit? én azt használom és nagyon jó
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #18362 üzenetére
Olvasni olvassa ígyis, Tuxera NTFS-el írni is tudja
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #18362 üzenetére
Ok: NTFS Windows fájlrendszer. Alapból a Win sem olvassa a HFS+-t meg talán az ext3/4-et sem ami linuxos (de ez utóbbiban nem vagyok biztos). Ha cross-platform fájlrendszer kell akkor exFAT, ha NTFS olvasás akkor Paragon NTFS, de erről itt többen lebeszélnének szerintem, én nem próbáltam, exFAT-olok.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #18359 üzenetére
Mert NTFS fájlrendszerű, azt meg csak olvasni tud az OS X.
-
Blaise
veterán
válasz
Forklift, a fejlesztők magyarok.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Forklift? Nem annyira hasonló, de elég jó és Retinára is optimalizálva van már tudtommal.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #18307 üzenetére
Megoldva.
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18202 üzenetére
Airport Extreme megrendelve, hétfőn jön. Meglátjuk. De a géppel tuti nincs baj, ha másik 2 eszközre probléma nélkül csatlakozik 5GHz-en. Remélem az Airport Extreme jó választás volt most.
Beszéltem Asus-al is egyébként, az RT-N66U -ból csak rev B1 létezik, nincs több.
brumi1024-nak lehet megy ezzel a routerral, de neki nem is 2013as macbook pro van. -
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18159 üzenetére
A csere szóba sem jöhet, mert nem feltétlen lesz jobb. A routernak semmi baja, mert minden más eszköz csatlakozik rá (Windows Phone, Windowsos gép, iPhone5S, retina iPad, Apple TV...) csak a MacBook nem.
A router egyébként Asus RT-N66U, szóval ha valami gond lenne, akkor a többi Apple eszköz sem csatlakozna hozzá....
-
KMan
őstag
válasz
runner 125 #18151 üzenetére
Beállítások - Billentyűzet - Az összes F1, F2, stb.. pipa vagy nem pipa ahogy szeretnéd.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #18056 üzenetére
350$ a nettó ára az USA-ban az Apple Care-nek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #18048 üzenetére
Köszi, akkor nekem is elég lesz asszem a 8GB
trisztan94: 5-6évig tuti nem, 2-3évig max.
Köszi mindenkinek a segítséget mégegyszer -
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18048 üzenetére
Nálam is van néha, hogy 100mb szabad van szabadon, de még így sem akadt meg a gép. Egyedül az iTunes-nál tapasztalok néha lassulást...
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18033 üzenetére
Mivel ez egy hordozható gép, így én cipelem, és az alján-tetején szépen látni az ujjlenyomatokat.
Nem a kijelzőt tapogatom -
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18029 üzenetére
Jaja, nagyon jó a világítása. Én meg azt vettem észre, hogy nagyon szépen gyűjti az ujjlenyomatokat.
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #18026 üzenetére
Jó, persze...
-
hoodoo86
tag
válasz
runner 125 #17992 üzenetére
Behuzva nem tudom hogyan kezeli le az iphoto, de kezzel albumokkal lehet tobb szint melysegu strukturat kesziteni (pl nyaralas albumban a nyaralasok). A fo nezetben (event/esemeny) csak 1 szint melysegu struktura hozhato letre.
-
válasz
runner 125 #17992 üzenetére
Én ezt akkoriban úgy oldottam meg, hogy egységes dátumokat adtam meg, majd beimportáltam az összeset. Egy-egy csoportot így könnyű volt kezelni...
-
Misi1979
őstag
válasz
runner 125 #17985 üzenetére
Nem csábulnál el
Én is csak játékra butulok át néha.. de konkrétan "zsibbaszt" a windows.
-
Misi1979
őstag
válasz
runner 125 #17982 üzenetére
Bootcamp/win alatt próbáltad már?
-
kukucskad
tag
válasz
runner 125 #17957 üzenetére
Ilyesmire gondoltal?
-
válasz
runner 125 #17952 üzenetére
Régen nekem is volt ilyen, sokat keresgéltem, mire rájoöttem, hol van a kutya elásva. Csekkold az Üzenetek alkalmazás beállításait. Ha elérhetővé válik egy partner, akkor pittyeghet.
-
válasz
runner 125 #17952 üzenetére
Nekem az Outlook szokott prüntyögni, amikor adott időközönként csekkolja a POP-fiókokat.
-
marceeh
tag
válasz
runner 125 #17939 üzenetére
Ez alapján az OS-X nem támogatja a nyomtatód
-
Alex91
félisten
válasz
runner 125 #17942 üzenetére
Canon honlapja...
-
Alex91
félisten
válasz
Akkor keressed meg... Vagy csak dugd a gepre, hatha...
-
válasz
Lion-hoz való driverrel próbáltad?
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17925 üzenetére
En is nehezen szoktam meg
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17919 üzenetére
Mavericks óta memóriatömörítés van: ahogy nyitod meg az alkalmazásokat mindent a memóriában tart amíg meg nem telik a memória. Aztán ahogy megtelik a régebben használtakat tömöríti, így felszabadítva helyet, és ezeket csak akkor üríti, ha már nincs mód további tömörítésre. Ezért is van a memóriahasználatnál a Tevékenységfigyelőben egy tömörítettségi görbe alul, azt kell figyelni. Nekem nem ritka, hogy 14-15 giga ram "elfogy" pedig csak böngészek meg egy Android Studio fut, de a tömörítettséget mindig minimumon látom.
Mehetne erről egy leírás az első hsz-be, mert nagyon sokszor előfordul ez a kérdés.
-
Viszlát
addikt
válasz
runner 125 #17916 üzenetére
Nagyobbik 15-os retina, a 2.6-os procival megspekelve.
-
válasz
runner 125 #17919 üzenetére
Ez nem Windows.
Elég fejlett a memkezelése, ha kelleni fog az adott processhez, fel fog szabadítani az Active-ból is, plusz ott van még 4.2 GB szabadon (Inactive+Free).
Ha nem érzékelsz hibajelenséget, problémát, olyanokkal nem kell foglalkozni, mint CPU- és RAM-terhelés, hőfokok, stb. Ha vmi beakad, azt észre fogod venni. -
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17916 üzenetére
Kis pluszinfó: a dupla kattintás vagy a cmd+o kombináció (megnyitás) a megtekintőben nyitja meg a képfájlokat, a space pedig egy gyors kinagyított nézetet ad. Hasonlóan működik ez sok zenénél, dokumentumnál stb.
-
icezozo
addikt
válasz
runner 125 #17912 üzenetére
azt mondták a "nagyok" az első hét nehéz lesz de utána már nem
( én minden fontosabb anyagot köztük a fotókat is külső vinyón tárolom meg Mega-ba
így nincs ilyen gondom. -
Xero
nagyúr
válasz
Képeket nem folderekben tárolunk hanem iPhotoban, Apertureben vagy Lightroomban.
Ha mégis ez kell, akkor list nézet, space és máris lépegethetsz le-föl. -
Misi1979
őstag
válasz
CMD-a gombokkal jelöld ki mindet és nyomj egy szóköz billt
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17889 üzenetére
A Mail-el előfordul. Erre megoldás lehet:
1. Apple menü a status bar-on, kilépésre kényszerítés
2. a már említett cmd+shift+esc
3. cmd+option+shift+esc nyomvatartása 3 másodpercig, ekkor az aktív ablakkal rendelkező alkalmazást kilövi
4. cmd+space és activity monitor vagy tevékenységfigyelő begépelése és ott a bal felső sarokban a kis x a stoptáblában
5. alt+jobb klikk vagy ctrl+alt+bal klikk a dockon az alkalmazásikonon és kilépésre kényszerítés.Legalább nem próbál meg megoldás keresni a problémára az MS-nél
-
marceeh
tag
válasz
runner 125 #17889 üzenetére
Pontosan, ne aggódj emiatt.. néha megesik
-
marceeh
tag
válasz
runner 125 #17887 üzenetére
lehet lefagyott.. néha még az OS-X-en is előfordul
, cmd+alt+esc és ott betudod zárni
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17882 üzenetére
de ne a store-at töltsd le, hanem
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17880 üzenetére
Szerintem keversz Pocokkal, neki volt Z510-e, most meg 7537. És ő is zöld avatáros
Melyik 13-as retinád van? 8 giga ramos?
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17876 üzenetére
Részletes rendszerfigyelő az iStat
-
brumi1024
veterán
válasz
Soha nem is volt Z510-em
Y570-em volt előtte, de már egy éve 15"-os Ivy Pro-m van (és nem tudom, mi legyen helyette, 13 vagy 15-ös retina). Emellett meg ez-az van nálam, most épp egy U330p.
-
TheMarci
addikt
válasz
Command-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it as a file on the desktop
Command-Shift-4, then select an area: Take a screenshot of an area and save it as a file on the desktop
Command-Shift-4, then space, then click a window: Take a screenshot of a window and save it as a file on the desktop
Command-Control-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it to the clipboard
Command-Control-Shift-4, then select an area: Take a screenshot of an area and save it to the clipboard
Command-Control-Shift-4, then space, then click a window: Take a screenshot of a window and save it to the clipboard -
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17872 üzenetére
Nálam is ez volt, egy idő után viszont ráállt a kezem.
-
KMan
őstag
válasz
szerintem ezt mindenki igy csinalta
en is!
-
trisztan94
őstag
válasz
Ismerős
Könnyű elütni.
-
kukucskad
tag
válasz
runner 125 #17829 üzenetére
Gratula! Várjuk a tapasztalatokat
-
válasz
Gratulálok!
Az enyémnek 3-4 napig új illata volt, remélem a te gépednek is! -
Misi1979
őstag
válasz
Javaslom az Adium alkalmazást
jól személyre szabható, minden kutyafüle beállítható rajta.
-
czanga
őstag
válasz
Utállak!
(=Fogadd gratulációm!)
-
Criton
veterán
válasz
Grat, egy áldás lesz Windows után, tudom
ha megnyitod a csevegőt (itt látod majd az iMessage üzeneteket is), ott hozzálehet adni a Gtalkot.
-
brumi1024
veterán
válasz
Gratulálok!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Gratulálok hozzá!
-
trisztan94
őstag
válasz
Messages app kezeli: [link]
Grat!
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17800 üzenetére
Egy 4es nem is karcolódik annyira mint egy i5 vagy i5S...Minőségi tokba is bemegy a por/piszok ami rendesen tud karcolni.Nekem az 5S-en egy darab fólia/tok nincs, és jobban is nézz ki mint amik tokban vannak.iPad4en sincs fólia...minek? Akkor ugrik a Retina szépsége is.
-
czanga
őstag
válasz
runner 125 #17790 üzenetére
Mi nem tartunk ilyesmit az üzletben, mivel ez volt a véleményünk nekünk is, de mivel fő-főnökúr a non retina 13-as MBP-ját egy ilyen ebay-ről rendelt rápattintós tokban tárolta, és szó szerint karcmentesen adta el, gondoltam megérdeklődöm, hátha tapasztalat hiányában elhamarkodottan itélkeztünk.
Ezek szerint nem.
-
trisztan94
őstag
válasz
runner 125 #17797 üzenetére
Ja, én is sokáig tokoztam a telefonjaim, de aztán rájöttem, hogy csak többet ártok velük, mintha natúrban a zsebemben lenne. Helyette ajánlom inkább a "bebújós" szövet vagy bőrtokokat, azok nem karcolnak, sőt, még az ujjlenyomatok egy részét is leszedi.
No, visszatérve mac problémára. Szerintem bőven elég, ha egy jó minőségű fóliát rak rá az ember, és "bebújús" tokban hordja. Ha meg leejti az ember, az a vékony rápattinthatós tok nem fogja megvédeni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #17790 üzenetére
Vajon akkor is karcolna, ha le lenne alatta fóliázva?
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17785 üzenetére
Nekem jónak tűnik.
-
válasz
runner 125 #17769 üzenetére
Pixelmator
Fotor
Én megvettem mindkettőt, így már nem írja az árát, de nem vészes egyik sem. -
Lejszi
senior tag
válasz
runner 125 #17769 üzenetére
koszi szepen
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #17758 üzenetére
Egy-egy Windows programra jó lehet a Parallels vagy virtuális gép (VMware Player pl.). Egyszerű fényképszerkesztőre nekem elég a Megtekintő pár szolgáltatása, minden másra pedig ott a PS az amúgy is kell.
-
válasz
runner 125 #17758 üzenetére
Képszerkesztésre nekem nagyon bevált a Pixelmator. Effektezni pedig a Fotor. Mindkettő App Store alkalmazás.
-
Blaise
veterán
válasz
runner 125 #17728 üzenetére
Rajta van.
-
trisztan94
őstag
válasz
runner 125 #17728 üzenetére
Az enyem mas modell, de tucano. Rajta van a felirat.
-
Blaise
veterán
válasz
runner 125 #17712 üzenetére
-
KMan
őstag
válasz
En ezeket tudom nagyon ajanlani [link]
-
válasz
Tucano CU Second Skin-ben van, de úgy magában nem szoktam hordani.
-
Criton
veterán
válasz
amiben én hordom, fólia nem kell rá...
-
czanga
őstag
válasz
runner 125 #17698 üzenetére
Kifényesednek idővel. Ennyi igazából.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Nem kopik mert nem festettek a feliratok.
-
TheMarci
addikt
válasz
Még a 4-5 éves gépeken sem találkoztam kopott billentyűkkel eddig, szóval szerintem jól. Mindazonáltal szerintem megéri a fólia, ebayen már 1-2 dollárért van, kényelmes a gépelés vele, és megvédi a zsírtól / kosztól, ritkábban kell takarítani jóval.
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17693 üzenetére
Lehet egyébként 2560as felbontásban is játszani, de akkor láthatód milyen ha egy Mac akadozik
Egyébként ezen a 13"-as kijelzőn az alap retina felbontás bőven jó. -
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17693 üzenetére
vagy 1200x800 ha jól emlékszem, de a felbontás játék függő. kimélni? jók ezek az ssdk, semmi baja nem lesz
-
válasz
runner 125 #17690 üzenetére
Köszi!
Olyan szép, még fel sem bontottam ennél jobban!
Nincs időm sem rá, majd holnap...
:-) -
válasz
runner 125 #17652 üzenetére
Itt el tudod kezdeni az ismerkedést.
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17652 üzenetére
Nem kell semmi sem, én sem használtam macet elötte, kb 2-3 nap után megtalál mindent az ember, és mindenre rá jön..bill kombók majdnem azok mind windows-on, csak itt a cmd gombot kell nyomni, nem az alt-ot
-
_Csaba_
senior tag
válasz
runner 125 #17581 üzenetére
Szerintem nem fogsz csalódni! Pláne hogy ha wines dolog kell akkor Parallels-el szépen megtudod oldani majd a Macbookon is!
-
Criton
veterán
válasz
runner 125 #17577 üzenetére
Üdv a klubban
-
allein
addikt
válasz
Egy hete használom a Macet, ez egy más világ, még mindig használom pedig melóban napközben a wines laptopomat, érezni ám a különbséget. Hiába van a wines laptopban sata 3-es ssd
Mac hasít
-
Misi1979
őstag
válasz
Grat
Hogyhogy?
-
kalimist
aktív tag
válasz
runner 125 #16943 üzenetére
Nekem haswelles 13" 8/256 van, UI lag nincs, szepen folyamatosan visz mindent. Azt meg hozza kell tenni, hogy a Mountain Lion a vga-nak 512mb video memoriat ad mig a Mavericks 1 gb-ot. Maverickssel allitolag a tavalyi gepek is jobban mennek.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
runner 125 #16935 üzenetére
Én is pont az a videó miatt óckodtam a 2012-es retina 13-tól.
Így a Haswell-es mellett döntöttem. Ezen nem veszek észre semmi akadozást. De ha teheted és a méret nem korlát akkor az új 15-ös retinát vedd. Én már gondolkozom a cserén. -
brumi1024
veterán
válasz
-
Tim82
félisten
válasz
Miért, itt nincsenek feltüntetve a proci adatai?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #16932 üzenetére
A videóban szereplő az még régi 2012-es gép (Ivy-vel), azon tényleg érződik a röccenés. Az új Haswell-est nem tudom...
-
TheMarci
addikt
válasz
runner 125 #16863 üzenetére
Első egy év alatt bármikor.
-
Blaise
veterán
válasz
runner 125 #16863 üzenetére
A vásárlástól számított 1 éven belül bármikor.
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #16851 üzenetére
A memóriaproblémához: nem véletlen adnak élettartam garit manapság a RAM modulokra. Nagyon maguktól elromlani nem szoktak, ha pedig mégis akkor az általában hamar kiderül. Hardveres hiba pedig persze előfordulhat, de egy csak IGP-s gépnél kevésbé valószínű. Tömeges gari utáni meghibásodásokról nem tudok, nálunk 2 MBP 15"-os van itthon (egy mid 2012 és egy 2011 late), mindkettő hibátlanul teszi a dolgát, pedig az egyik (nem az enyém, szerencsére, a régebbi) egy pár hónapja kapott egy jó 3 dl cappucino-t a billentyűzetre, de kopp-kopp egy billentyűzetcserén kívül semmi baja nem lett.
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125 #16827 üzenetére
PCIe az SSD, jóval gyorsabb mint az mSata SSD-k, bár ebből sokat nem érzel, maximum videovágásnál, ahol számítana jelentősen a szekvenciális sebesség. Az Air is TN, annál a sima Pro-k kijelzője még a TN esetén is jobb, a retina pedig még jobb lesz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #16831 üzenetére
Az Air TN paneles, a Retina meg IPS.
A felbontással kapcsolatban biztos vagyok benne hogy leteszed a hajad, brutálisan szép a képe... és a skálázódás miatt még variálható is az asztalméret, szépen el lehet férni rajta szinte bármilyen appal.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
runner 125 #16824 üzenetére
Akkor ez valami CTO konfig lehet, mert a gyári kiépítésekben vagy 4G ram, és 128 GB SSD van, vagy 8G ram és 256SSD, vagy van a 3. gyári konfig de ott már 2,6Ghz a proci 8G ram 512G az SSD.
És igen mint az előttem írok is írták pci-e alapú SSD van benne, amit nem könnyű cserélni, tudtommal is jelenleg az OWC kínál hozzá SSD-t, ami amerikában van, ott egy kis postaköltség, stb, szóval jobban megéri a nagyobbat venni. Mármint a közepeset. A 128 valóban nagyon kevés szerintem is. Jelenleg 50G szabad helyem van a 256-ból.A CTO meg mikor te egyedileg kéred hogy mi legyen benne, mondjuk itt az apple honlapon kiválasztod a típust, és megváltoztatod a konfigot a kiválasztás után, így egyedileg a Te igényed szerint szerelik, így lehetséges mondjuk a 8G ram és 128 SSD.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
runner 125 #16824 üzenetére
Egyedi csatis van benne, nem eSATA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest