- Fotók, videók mobillal
- Bekábelezi Magyarországot a Yettel
- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Szoftver mennyi pénzt hoz szerinted nekik?
Azon is el kellene gondolkozniuk, ha a szoftverrel egyre elégedetlenebbek leszek az emberek eljön a pont ahol apadni fog a az eladás és akkor lehet e fordítani érdemben még mielőtt nagyobb lenne a baj. Kicsit olyan kodak, nokia effektus.
-
worxland
addikt
A Fold 7 hajlat igencsak jól sikerült, a látvány véleményes, a kijelző tapintást nem tudom értelmezni, ami eddig a kezemben volt (Fold 4-5-6-7, Magic V2-V3-V5, Open), azoknak teljesen egyforma volt a kijelző tapintása, pláne, hogy mindegyiken ott volt a védőfólia.
-
hapakj
őstag
-
worxland
addikt
Maga a Fold technológia a Fold 5 és társai óta kész van. Kicsit vékonyabb, kicsit simább, de ez az amit lehet vele hozni és a mindennapokban gond nélkül működik. A Samsung még szépen reszelgeti, a kínaiak szokás szerint 1-2 generációval előrébb járnak, de nem hozzák ide.
Aplletől szerintem felesleges bármit várni, mikor volt náluk telefonokon hardveres innováció? 2017-ben volt egy IPhone X, talán 2020-tól Magsafe, aztán ennyi. Még egy normális vékony modellt se sikerült kihozniuk pedig nagyon nwgy műsort csaptak köré."Kicsit vékonyabb, kicsit simább, de ez az amit lehet vele hozni és a mindennapokban gond nélkül működik" - meg IP ratingben is nagyot ugrottak (IP68, IP69), amit a zsanér miatt sokan lehetetlennek tartottak.
-
worxland
addikt
"mert a Motorola is tudott többet nyújtani, mint a Samsungok." - ? Miben?
-
hapakj
őstag
Maga a Fold technológia a Fold 5 és társai óta kész van. Kicsit vékonyabb, kicsit simább, de ez az amit lehet vele hozni és a mindennapokban gond nélkül működik. A Samsung még szépen reszelgeti, a kínaiak szokás szerint 1-2 generációval előrébb járnak, de nem hozzák ide.
Aplletől szerintem felesleges bármit várni, mikor volt náluk telefonokon hardveres innováció? 2017-ben volt egy IPhone X, talán 2020-tól Magsafe, aztán ennyi. Még egy normális vékony modellt se sikerült kihozniuk pedig nagyon nwgy műsort csaptak köré.Hát ha ez a Fold technológia kész van, akkor teljesen felesleges rá alapozva kihozni egy iPhone-t mert csak presztízsveszteség lenne.
De szerintem még bőven van továbblépésben potenciál, mert a Motorola is tudott többet nyújtani, mint a Samsungok.
-
prolad
addikt
Hát őszintén remélem nem is akarják ennyivel megúszni, mert rendszeresen megtapizok a legújabb fold cuccokat és nekem se tapintásra se látványra nem hozzák az Apple minőséget.
Talán valamilyen szempontból, látvány vagy érzet, valamelyik Motorola modellel voltam elégedett, de a másik ott se volt tökéletes.
Nekem ez az egész foldable téma még mindig olyan, hogy az alpha verziótól haladgatunk a Release Candidat felé és az Apple megoldása lesz az RTM
Aplletől szerintem felesleges bármit várni, mikor volt náluk telefonokon hardveres innováció? 2017-ben volt egy IPhone X, talán 2020-tól Magsafe, aztán ennyi. Még egy normális vékony modellt se sikerült kihozniuk pedig nagyon nwgy műsort csaptak köré. -
hapakj
őstag
Lemásolják a Wide Foldot nagyrészt Samsung komponensekből (kijelző, zsanér, akku, antenna kiosztás, stb), a többi HW-t mrg összelegózzák a sima és Pro Iphoneokból. Az eddigi leakek legalábbis ezt mutatták, megúszós, 0 fantázia, kevés kockázat, nagy eséllyel olyan ar mellett ami a kis darabszámot fedezze. Lassan 10 éve utoljára olyan új iPhone ami kellően modern volt és nem csak az egy évvel korábbi reszelése.
Hát őszintén remélem nem is akarják ennyivel megúszni, mert rendszeresen megtapizok a legújabb fold cuccokat és nekem se tapintásra se látványra nem hozzák az Apple minőséget.
Talán valamilyen szempontból, látvány vagy érzet, valamelyik Motorola modellel voltam elégedett, de a másik ott se volt tökéletes.
Nekem ez az egész foldable téma még mindig olyan, hogy az alpha verziótól haladgatunk a Release Candidat felé és az Apple megoldása lesz az RTM
-
prolad
addikt
Lemásolják a Wide Foldot nagyrészt Samsung komponensekből (kijelző, zsanér, akku, antenna kiosztás, stb), a többi HW-t mrg összelegózzák a sima és Pro Iphoneokból. Az eddigi leakek legalábbis ezt mutatták, megúszós, 0 fantázia, kevés kockázat, nagy eséllyel olyan ar mellett ami a kis darabszámot fedezze. Lassan 10 éve utoljára olyan új iPhone ami kellően modern volt és nem csak az egy évvel korábbi reszelése.
-
hapakj
őstag
-
Oldman2
nagyúr
leglepetés?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
ultrasound
tag
Ó be kár, pedig már el majdnem elkezdtem spórolni rá!
-
janeszgol
félisten
Szoftver mennyi pénzt hoz szerinted nekik?
Keveset. Ezen kéne javítaniuk. Cook meg akarta fordítani a HW:SW 80:20 arányt. Neki nem sikerült.
-
prolad
addikt
Nyilván nem ebben van a nagy pénz, de elég nagy presztízsvesztéss az Applenek, hogy egy foldable mobilt se tudnak ugy kiadni, hogy a hardverbe 0 energiát kell tenniük. Nem épp piacvezetőhöz méltó.
-
adamklark
senior tag
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Navaren
aktív tag
Léteznie sem kellene.
-
tuzpenge
addikt
-
janeszgol
félisten
Nem lennék meglepve. Az új vezetőtől józanságot várok el. Most szoftveresen kell fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple Watch Ultra 2 (49 mm) Titán tok / Zafír üveg Karcmentes állapot, 100%-os akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Samsung Galaxy Book 4 - 15,6"FHD IPS - i5 1335U - 16GB - 512GB - Win11
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2 - i5-11G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!