Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Drenadar #2223 üzenetére
& zsoika + bárki akar nyugodtan vegyen fel engem is. Nem vagyok én se pro 53as szinten vagyok , ha az számít.
Ma sajna meló de holnap benne vagyok a csapatásba.
Szerk: origin: jokerdapro
A szerver lagg csak akkor jó ha bent vagy a darálóba és van egy píííszkipüüüür nállad. -
zsoika
addikt
válasz
Drenadar #2227 üzenetére
Nem biztos hogy jól jársz velem Apex-ben, mert sokat hibázok. Még szokni kell ,de már alakul...körönként 1-2 kill mindig megvan. Kezdetkor volt olyan napom hogy 1killem volt
Battlefield sokal jobban megy ,de ha ebben is annyi időm lesz mint abban, akkor remélem nem leszek ekkora noob mint most néha. Emlékszem a Bf indulásakor az is ilyen volt számomra.Maxxy10: kösz. Én meg már monitoroztam a gépem hogy mi okozza ,de nem találtam semmit.
Mondjuk a netem elég gagyi (5Ghz mikro antennás) , így eléggé ugrál a ping.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest