- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
-
Szilágyi84
senior tag
Sunyi rohadtság ez a megszokott élmény amiért ismételten újra nyomjuk napi szinten a meneteket és már észre se venni ,hogy nem szórakozás amit nyújt , hanem szinte börtön ,mert a megszokás diktálja hiába nincs már az az élmény mögötte mint amikor elkezdtük és nem is lesz ,de valamiért mégis nehéz leválni róla főleg úgy , hogy hamár nincs is lelkesedés csak megszokás és végleg lerakni pláne nehéz pedig valóban hoz életminőség javulást.a nélkülözése.
-
pucz
senior tag
De fasza, én meg olyan lobbikat kapok diamond négyben, hogy a champion squad összesen nem éri el a 100-as szintet. Majd szétszexuálnak mindenkit, köztük engem is, 4-6 hittel. Csodás. Kezd hányingerem lenni ettől a játéktól.
No joke, már p"cs tudja mióta csak halok. Hazudtam, mert tegnap jókat mentem. Annak ellenére hogy teli volt a meccs mindig ilyen 30, meg 50 ezer killes predatorokkal. Nehéz volt, de tiszta, és lehetett játszani....
Én nem tudom mi alapján dob be meccsbe, de ez vicc ahogy működik. Egyszer cefet jó passt zártam, azóta kB mindig ez van. Ideig meddig jó, aztán gyakorlatilag csak halâs, és olyan lobbiiba dobál, ahol marhára nincs "tiszta játék" érzésem. Pedig már a COD1-ben versenyeztünk....
-
Bár azt hozzá teszem reggel mielőtt eljöttem dolgozni megnéztem, szezononként olyan száz meccset rankedeztem átlagosan, valójában nem is tudom hogy mit tudnék elérni, De mivel nincs türelmem így nem is fogom megtudni szerintem soha, elég ha megyek egymás után három rossz meccset, A bekapcsológombbal kapcsolom ki a gépet 🤣
-
Hát brutál egy hét kihagyás után, első meccsnek jó volt
[link]
Persze, mentem még egyet, míg ezt feltöltötte, úgy gyalultak le minket, mintha nem lett volna fegyverünkHetente egy meccs, ezekszerint az a normális
Ahogy látom Shiv beújított egy 27 colos moncsira, pedig esküdött a 24-25 colra, ezt mondjuk már én is nézegettem. Nekem is Dell van, megszerettem a márkát. Szépen megkérik az árát.. [link] -
pucz
senior tag
Ezért lenne jó a, ranked. Ki szűrni a csalókat, smurføket és a vett accountosokat. Akkor mindenki ott játszana ahol ténylegesen van a tudása.
BTW:
Meg érte estére játszani. New York szerveren nagyon adta. 3 win egymás után, plusz két, pár killes / assistos top2. KB egy jó win, és megvan a Dia.
-
pucz
senior tag
Köszi!
De kicsit bosszant, hogy kezdők, meg csalók ölnek meg bronzból, plat lobbiban. Büntet valaki, vagy valami, mert nem tudom miért kapok ilyen lobbikat, de folyamat ez van. Tegnap majdnem plat 1-be zártam a napot. Párom aludt, mondom tolom akkor a, gamet. Hajnalba hagytam abba, és majdnem egy fél rangot bírtam csak haladni, mert ilyenek ölnek meg. Most meg vissza buktam félútra.
A nagy számok függvényében jobbnak kellene lenni. De csak rosszabbnak érzem magam, szezonról-szezonra, és nem érzem tisztának a játékokat. KB olyan érzésem van, mikor anno a COD4 alatt megszűnt a PB, és pubokat, warokat is szarrá csalta boldog-boldogtalan.
Na, de nem adom fel. Farmolom tovább. -
PAtr0n
addikt
Nekem azért felüdülés a 9v9, mert ahogy írtam hasonlít a BF-hez, pörgős, nem is annyira a taktikázás a lényeg, csak a folyamatos aim, rohanás, reflexezés.
Nagyon jól lehet vele tanulni lőni, és a képességeket használni (már amelyiket éppen lehet ezen a 2 kis zárt mapon)
Nem egyszer végeztem már elsőként benne, csapaton belül is.
A BR sokszor túl száraz, és kiégető, főleg ha nem adagolja a csatát az elejétél végig, lootolsz 10 percig, aztán instant halál 200dmg 0 kill. Na ebben ki lehet égni.
Abban viszont egyetértek kellene a Solo mód. Mondjuk egyedül így is ugorhatsz, csak nem vicces 3v1-ezni folyamatosan. -
markknight
veterán
Nálam is dettó ez. Oké, néha el ökörködök haverokkal a smurf accountomon, de hosszabb távon mindig csak a vita, a feszültség (amit persze én is szeretek gerjeszteni) valaki mindig másképpen gondolja, más nem figyelt,
a harmadik elszundított, a negyediknek rossz a nete, harmadiknak meg miki egér hangja van. Volt már annyi időszakos társam mint a szemét, de komolyabban senki nem maradt. -
Szilágyi84
senior tag
Na gratulálok a kerek családhoz ,hogy minden rendben ennyire részletesen !
A kor haladtával megértem a már nyugisabb és ezáltal kényelmesebb színvonalat ,de sajnos nagyon rá lehet csavarodni igen veszélyes ,még ha megunja az ember utána is visszatér egy idő után ismét.
Én is ,most csak az új Horizon Forbidden West miatt pihentetem.
Nem tudom mióta gêpezel ,de remélem én is így leszek majd kb annyi idősen amikor a gyerek is teljesen sínen lesz ,bár nehéz ez a téma főleg az öregedést elfogadni a gyerek mellett alakulunk folyamatosan és mire felnő saját útját járva mi meg kevesebbek a hiányától . -
Szilágyi84
senior tag
Jó olvasni mostanában,hogy milyen lelkes vagy ennyi idősen családosan is ennyire izgat ez a ranked is még egyelőre. Volt nekem is időszakom ,hogy hű még álmomban is lőttem annyira lényeg volt , aztán ismerős barátokkal csapatozás ranked ,de a végére mindig csak feszültség és idegbaj mindig valakihez alkalmazkodni , hiába ügyes magában ,ha együtt hosszú távon valamiért nem működik. Mi rendszeresen megbeszéltük ki mit hogyan helyzetekre lebontva is , hogy lehessen fejlődni ne csak mindenki önfejű Rambo Terminátor módjára .
Aztán persze mindenkinek eljön az idő amikorra megunja. -
PAtr0n
addikt
Ez szép volt, kicsit felismertem magamat a videóban, a közepén amikor lőni kezded az Octane-t, ő befut, ott volt bénázás, de végül szépen leszedted a Life-ot, a végén a Mozás Octi kivégzés meg világi, nekem is gyakran jön így ki a vége, főleg Arena-ban, ahol a másodlagos fegyóm 90% a moza.
2 sör, atyaég, ha meg tudnék annyinál állni. -
markknight
veterán
Majd ettől függetlenül tolhatunk párat
Csak én már casuba olyan elleneket kapok, hogy összeszarom magam, rankedben még van remény, de ahogy néztem reggel, ott is úgy leraknak mint a szart
Én emlékszem mikor Valkot toltam, még olyanokat is csináltam, hogy végjátékban random ellőttem az ultimat, hogy lássam hol az enemy. Ugyanez BH-val is csak jump towerekkel + ulti. Na ilyet se láttam még egy randomtól se.
-
Komplikato
veterán
Nekem nincs 7.1, mert valós 7.1 kipusztúlt a diszkrét hangkártyákkal együtt, csak egy sima Cloud Pro. Na most a vicc az, hogy sokszor hallom az ellenséget tökéletesen merre van, de a csapattársaim nem. Vagy ha követem a csapatot aki kinyírt, akkor is hallom, de ők nem. De a legviccesebb a világ összes pénzéből gamer vasat vett streamerek, mert még közvetítés közben IS hallom az ellenséget, de ők meg nem. Pedig ez nem egy 60-80.000-es füles. Aláírom zenét hallgatni rengeteg sokkal jobb van.
Az más kérdés, hogy játékban noob vagyok, meg célozni sem tudok. -
pászka
tag
A vezeték nélküliséget nem tudtam, mondjuk engem nem zavar... meg elég hosszú a vezeték hozzá. Nem tudom hogy a többi ilyen-e de ennek ha behajtom a mikrofon részét akkor automatikusan csak a fejhallgató része működik. Tehát ha beszélni akarok elég csak lehajtanom a mikrofont.
Na megyek tolok pár kört éjfélig.
-
pucz
senior tag
Én nyerek egyet (plat), aztán bukok párat. Aztán megyek pár pluszosat. Igazából előre vagyok. Mert plat 2-3 között voltam, most pár pont híján plat 2. De a mai napi befektetett órát nézve szar eredmény. Platinunban. Vicc.
Az előbb is egy full master team (igen, már soloba is össze szokott csapatokat dobál), totálisan együtt mozogva, instant töröltek le a mapról.
Igy nekem is könnyebb lenne. De csapat hiányában marad a solo szopás a plat lobbiban, ami amúgy nem is plat már.
-
PAtr0n
addikt
Ha nem innék, lehet én is tartanék már itt, a játék kezdete óta.
De hozom a konstans 300+ DMG-t, meg a 0.7-0.8 KD/R-t. Régen olyan jó volt, még a CS GO-s korszakomban, sőt amikor még CS1.6 LAN-oztunk, mennyire utáltak, mert a PAtr0n mindig a tabella elején volt valahol. Sokkal fosabb egérrel, sokkal fosabb monitorral/felbontással mint most. Nem egyszer gyanúsítottak csalással is. Pedig elvből nem csalnék sose.
De be kell látni, közel a 40-hez már nem olyanok a reflexek. Tudnék ezen javítani, de ahhoz elvonóra kéne mennem, és napi 4-5 órát beletenni a játékba. Sajnos egyik se fog menni
Mert amúgy vannak jó pillanataim, amik a régi szép időket idézik, instant fejesek, fél táras kivégzések (nem Spitfire-ből!) 1000++ IQ taktika, de ezek annyira ritkák, hogy fel sem tudom idézni őket, csak tudom hogy néha vannak. Igazából a hardcore kompetitív játék már nem az öreg rókáknak való ezt el kell fogadni.
Mondjuk érdekes dolog, pl. BF5-ben fel tudom magam lőni a TOP5-be egy Conquest alatt, de az nem ennyire ideges játék mint az Apex. Ez már túl gyors nekem. Meg el is idegeskedem sokszor, utána felkúr, rage van, és már annyira se tudok lőni, mint egy kezdő (a szomszédok meg hallgatják az őrjöngést, sajnálom őket)
Múltkor volt pár nagyon jó köröm, buddhára ittam magam valahogy (6+sör), Criptoval akkorákat mentem, párom csak nézett mi van velem. Aszongya: legalább most már kiderült, hogy nem az a baj, hogy iszol, hanem hogy keveset!
Amúgy meg sokszor azt érzem én is, a randomok miatt vagyok kiégve. Egyedül jobban megy.
De nem lehet állandóan rambózni, meg solo-zni. -
ADAM1337
nagyúr
-
markknight
veterán
Nekem első időkben tetszett a kis csík amit húzok magam után, pontosan azért játszottam, mert azért tiszteletet parancsoló volt, hogy kiugrottatok és mindenki látta.
Azóta bevezették a master tiert, ami soloként nekem elérhetetlen, a diamond meg már nem akkora érték és ráadásul 1 season után el is veszik a csíkot. Így nekem teljesen okafogyott lett a ranked, esetleg a jövőben ha klónozom magam, akkor harmadmagammal szívesen visszatérek majd (komolyabban)
-
markknight
veterán
Én mindig kacérkodok a Doom 2-vel mikor látom, hogy 6000-re leárazzák a store-ba, de sose vettem meg. Még a Rage 2-t is hanyagoltam, pedig össz-vissz 1 órám van benne
Mindenesetre Mass Effect trilógiát jó volt pótolni előző hónapban, de hát ha Apexbe GRIND van akkor GRIND van.
-
markknight
veterán
Most az Octane heirloomra nagyon hajtottam, miatta belepakoltam vagy 6 ezret a játékba. De most következő szezonig megint nem költök egy petákot se rá.. na jó talán a starter packot veszem meg, mert 600 coint megér 1500 forint.
Kings Canyon-hoz: Hékás, ott a ranked
Én örültem Kings Canyonnak, kis sivatagi show. -
markknight
veterán
Elviekben 150 az is. De ha 300 lenne, akkor azon se csodálkoznék
Bangának se a heirloomja, se maga a karakter nem szimpi, keveset toltam vele. Wraith jobb
választás, de nálam már 3. Szezon óta Octane pörög.Kár volt elvinnem, mert 1 után badget kapsz és csak 5 kód után jön a +1 BP level up. Elfelejtettem, vihetted volna
-
markknight
veterán
-
PAtr0n
addikt
Igen, ez amúgy gáz , hogy már rég a map túloldalán van, de a trapje még szopatja aki beleszalad. Mondjuk én nem nerfeltem volna tovább, múltkor kapott eleget.
Nálam az elvből nem játszós legend az Wraith, egyszerűen kiégetnek vele. Kicsi, legnehezebb eltaláni alapból, a kis mérete miatt a strafe-je sokkal gyorsabbnak tűnik, ráadásul ez a menekülök ha már rommá lőttek, és 1 HP-ja van, ráadásul 10-ből max 2x eredek utána sikeresen, mert mindig valaki segít neki, vagy jó helyre fut.
Ami nerfet eddig kapott, az kijárt neki, szvsz undorító csótány karakter. Persze személyes vélemény, nem nekem esniNyilván megértem azt az oldalt is aki main-eli.
Múltkor jött egy TTV, kopasz, Wingmenes arénába velünk, írom chatben: yesss, TTV + Wraith, + Bald (kopasz).... instant win! Gyerek sűrű kérdőjelezéssel jelezte hogy nem érti. Nem kapott választ. Nem is nyertünk
pitepeti71:
Én úgy gondolom ez a nerf Kósztiknak annyira nem érvágós, inkább a felsőbb szinteken játszóknál jön ez majd ki élesebben, az agyatlan szinteken (kb diamondig), játszóknál nem lesz annyira sok aki a begázolás után azzal fog foglalkozni, hogy a hordót kilője, főleg ha lövik közben. Persze majd meglátjuk, ez is magánvélemény.
markknight:
Ez a 9v9 bemutató nekem is egyból a BF-et juttatta eszembe, szerintem is nagyon jó ötlet, már csak arra leszek kíváncsi, hogy pl. az ultik mennyire lesznek korlátozva? Mert azért valljuk be, ha egy csapatban ott van 4-5 gibi, vagy Banga, akkor azok mit művelnek ha egyszerre dobálják el az ultit? -
markknight
veterán
-
ROBERTOH
őstag
Köszi!
Elején én is csak kapkodtam a fejem, amikor még nem is landoltunk,máris lőttek, én meg azt se tudtam, hogy melyik fegyverbe mi való. Aztán keresgéltem, hogy hol vannak összegyűjtve az infók az Apexről és ezt az oldalt találtam: link
Így már jobban képbe kerültem, de azért még van hová fejlődni. Mozgásban meg pláne. Pl. a jobbra-balra csúszkálást még gyakorolnom kell -
markknight
veterán
Nekem csak azért nincsenek ilyen 20-30 ezer killjeim, mert én meg mindig váltogatom őket. Wraith-el van 5000, Octane-nel 3000, Bloodhounddal megint 4000, stb. Ha jön új szezon akkor próbálok mindig az új karakterrel játszani (kivétel Seer) és még a trackereket is leszedtem egy ideje.
MÁS:
Azért is csípem Valkot, mert ha a hülye randomok berángatnak valami szívós szituba, akkor pikk-pakk el lehet vele repülni, persze ha találsz fedezéket és általában mindig találsz. Csak ugye a tagok nem ismerik fel a helyzetet, nem tudatosul bennük, hogy egy Valk a csapattársuk és azt sem hallják meg, hogy rájuk várok, hogy kilőhessek. Szal nem egyszer fordult már elő az, hogy otthagytam a harmadikat, vagy mindkét csapattársam. -
Szilágyi84
senior tag
Aki a kezdetektől fogva nyomja megfáradtan néha és már ha unja is , ezért pihentetve félrerakva talán más nagy story cím miatt esetleg otthagyja ,de utána mégis újra itt van ,mert az APEX az ami tudja azt adni ami más nem igazán . Én is 2 ezer óra után ,ha újra ide tévedek csak mosolygok a régi neveken akik még mindig itt vannak Gyuribácsi88 és Marknight akik szerintem még rajtam is túl tesznek valószínűleg.
-
-
-
markknight
veterán
De most Arenasról van szó, ott eddig nem volt split
Sima BR-be tudom, halál meg a szezonkezdet is
De ha lett volna, valszeg úgyanúgy szétkalapálnak. Eddig se voltak erősek a csapattársaim arenas placementen, na de legalább az ellenfél is gyenge volt, így tudtam egymagam lehozni a meccset. Itt már egyszerűen kevés vagyok, úgy szétkapnak mint a szart.
Amúgy most azon gondolkodom, hogy ha mindet megnyerem a predákkal bronz alá teammel akkor vajon hová dobna a gém? PLATINUMBA?
lol
-
markknight
veterán
Megérte legalább. Én már legtöbb esetben csak crafting materialt kapok vagy az szezon új fegyó/karakteréhez skineket sorba.
Ma pedig megkaptam a BP egyik legjobb tartalmát, ezt az undormányos charmot, amit a playerbase 0.00000000%-a használ majd. Fogták a Storm Pointos pókot, lekicsinyítették, majd rádobtam egy kulcstartó véget. Bravó.
-
markknight
veterán
Ez a Banga skin különösen borzalmas, ezzel a másolt Captain Marvel stílussal. Ami kiút lehet, hogy szerzel csomó materialt és eventen 2400-ért megveszed azt ami tetszik. Voltak jó skinjei, pl a Revenantos vagy a Wild Huntkor kidobott skin (az évfordulós piros változattal elég sokat tolta Shiv)
Meg azt se felejtsd el, hogy ez egy full op alternator a disruptor roundsal felszerelve
-
kispal87
aktív tag
Én is Bangázok, csak akkor megyek más karival, ha elviszik előlem.
~2300 órám van a játékban 1100-as szint és nuku heirloom!
Nekem majdnem az összes gold skin meg van rá, de tényleg nem nagy durranás.
Bár pénzt nem költöttem rá, az első BP-t vettem meg (azt is egy Asus promo keretében ami adott 1000 aranyat) azóta mindig kifarmolom a következő árát. -
PAtr0n
addikt
Na igen, ez megy nálam is, Gold2-be majdnem felmentem, azóta lejtmenet, Visszakapaszkodni meg már szinte lehetetlen, -27-en vagyok, 12-et kapok ha nyerünk. Tiszta vicc az egész, egy rohadt idióta volt aki ezt kitalálta. Simán csak át kellett volna venni a BR ranked pontozást oszt kész.
-
PAtr0n
addikt
Jó lenne, mert baromságnak tartom azt, hogy ha veszítesz zsinórban sokat, akkor utána kín keserves visszamászni pontozásban, és ez már gold-ban is elég néhéz. Ennyi erővel pontozhatnák így a BR rankedet is, mondjuk annak meg az lenne az eredménye, hogy még játszhatatlanabb lenne a silver/gold.
-
pászka
tag
Nekem egy Geforce GTX 1060 6GB van a gépben, Ha ehhez veszek egy 2K-s monitort az szerinted jó? Mert én sem látom a távoli enemyt csak ha távcsöves fegyverrel nézem. Én 530 óránál járok.
#7405opr : Nekem is fullhd-s monitorom van és szerintem nem rossz a kép. Neked meg jobb videókártyád van mint nekem. Esetleg driver csere? Én végig mentem egy tutorialon amit a youtubon találtam és aszerint beállítottam a játékhoz a videókártyát, valamint még a steam-ben is kellett beállításokat eszközölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest