Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    válasz Mister_X #20490 üzenetére

    Egyszer, mindenki megnézi. :P

    Közbe animéztem :

    Hoshizora e Kakaru Hashi +OVA

    Egy ismerősöm ajánlotta, de elég nehezen vettem rá magam mivel 12 részes, így nem vártam semmi komoly kapcsolatot, ami félig igaz is, de legalább lezárást kaptunk és elég ritka az ennyire jó/normális lezárás. A anime hangulata jó, így eteti magát, a humor helyén van, grafika átlagos, op nem jött be ED jobb. OVA-t nem folytatás side story-nak mondanám, de jó volt az is. Én ajánlom mindenkinek.
    7/10

    Magi

    A-1 Pictures örülők, hogy felkarolta és meganimálta ezt a mangát . És, hogy jön már a 2. évad is. Igaz, nem véletlen a manga is elégé felkapott, de az anime is. Igaz, nem hype szintjén.
    A történet újra feldolgozás, nagyon jó ötlet Aladdin és Alibaba, bárkinek is jutott eszébe engem megnyertek vele. A történet nagyon jól fel van építve, nincs egy felesleges rész se. A grafika rendbe van, de br-be gondolom még jobb lesz. Zene egy szóval epic, OST epic, az OP/ED meg sorrendbe rakom ED2/ED1/OP1/OP2 kár, hogy nem összesét a supercell csinálta. Mindegyik számát imádom, igaz nem is tudtam, hogy ö csinálja, csak a hang alapján felismertem meg. Utána le ellenőriztem, igaz OP-nél is jelölte de ott nem vettem észre csak később. Egy szóval, nagyon élveztem ezt a 25 részt, 2 nap alatt betoltam, és örömmel várom a 2. évadot.
    10/10

Új hozzászólás Aktív témák